Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ηρακλής Ψαχνών – Α.Ε.Λ Καλλονής



Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να παιχτεί στα Ψαχνά ανάμεσα στον τοπικό Ηρακλή Ψαχνών και την Α.Ε.Λ Καλλονής.

Α.Ο Χαλκίς – Α.Ο Πόρος



Εύκολο έργο θα έχει ο Α.Ο Χαλκίς για την 19η αγωνιστική της Δ' Εθνικής αφού θα αντιμετωπίσει του Α.Ο Πόρος.

Π.Α.Σ Κόρινθος – Α.Ο Λουκισίων



Τον Π.Α.Σ Κόρινθος θα αντιμετωπίσει ο Α.Ο Λουκισίων για την 19η αγωνιστική της Δ' Εθνικής.

Α.Ο Κύμης – Ένωση Άσπρα Σπίτια



Την Ένωση Άσπρα Σπίτια / Αντίκυρα θα αντιμετωπίσει ο Α.Ο Κύμης εντός έδρας με στόχο την νίκη αφού η βαθμολογική του θέση δεν του επιτρέπει άλλα αποτελέσματα.

Πρόγραμμα αγώνων Πρωταθλήματος



Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας ανακοίνωσε το αγωνιστικό πρόγραμμα για το Σάββατο 31 Μαρτίου και Κυριακή 1 Απριλίου 2012.

Η Α.Ε Ληλαντίου στο Καραϊσκάκη



Στο στάδιο Καραϊσκάκη βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και αθλητές της σχολής μαζί με γονείς και παρακολούθησαν τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Kick Boxing: Ελλάδα vs Γερμανία – Βέλγιο



Ο προπονητής κ. Τάσος Τσάλας φέρνει για έκτη συνεχόμενη χρονιά αθλητές και αθλήτριες με διεθνείς παραστάσεις στο Κλειστό Στάδιο Κανήθου.

Από την κόλαση στον παράδεισο



Από την κόλαση στον παράδεισο βρέθηκε ο Ηρακλής Ψαχνών με τον Γιώργο Φοίρο στον πάγκο του.

Διαγόρας Ρόδου – Ηρακλής Ψαχνών 0 – 3



Τους τρεις βαθμούς τις νίκης πήρε ο Ηρακλής Ψαχνών άνευ αγώνα αφού ο Διαγόρας Ρόδου έχει τιμωρηθεί με ανάκληση πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Αποστολή Περιφεριακής ομάδας Παίδων



Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας κοινοποίησε την αποστολή της Περιφεριακής ομάδας Παίδων του 7ου ομίλου για τους αγώνες με την 4η περιφέρεια στη Θεσσαλία.

Αποστολή Περιφεριακής ομάδας Νέων



Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας κοινοποίησε την αποστολή της Περιφεριακής ομάδας Νέων του 7ου ομίλου για τους αγώνες με την 4η περιφέρεια στη Θεσσαλία.

Χειμερινό πρωτάθλημα προαγωνιστικών 2012



Το Σάββατο 17 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν στο Κολυμβητήριο της Χαλκίδας οι Χειμερινοί Αγώνες Προαγωνιστικών Κατηγοριών.

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

4o Mountain Classic Rally



Στην κεντρική Εύβοια θα διεξαχθεί φέτος το 4ο Mountain Classic Rally από τις 30 Μαρτίου 2012 έως την 1 Απριλίου 2012.

Ηρακλής Ψαχνών – Μικτή Εύβοιας



Σε φιλικό παιχνίδι θα αναμετρηθούν ο Ηρακλής Ψαχνών και η Μικτή Εύβοιας του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για την οικονομική ενίσχυση του αθλητή Σταύρου Γεωργίου.

Ανακοίνωση Γιώργου Ψαθά



Θα ήθελα να ενημερώσω τον φίλαθλο κόσμο, σχετικά με καταχώρηση που φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων και σε αυτήν, προφανώς για λόγους εντυπώσεων κι ισχυροποίησης του κειμένου, γίνεται αναφορά στον όνομά μου.

Συνεχίζουν στην Μικτή Περιφέρειας



Οι πέντε ποδοσφαιριστές από την Εύβοια συνεχίζουν να συμπεριλαμβάνονται στην Μικτή Περιφέρειας και σήμερα αγωνίζονται στην Λάρισα και το Αλκαζάρ όπου αντιμετωπίζουν την Περιφερειακή ομάδα της Θεσσαλίας.

Πρόσκληση ποδοσφαιριστών Μικτής Προπαίδων



Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας καλεί τους παρακάτω ποδοσφαιριστές Προπαίδων να βρίσκονται στο Ενωσιακό Γήπεδο Χαλκίδας την Πέμπτη 29 Απριλίου στις 14:00.

Αστέρας Αλιβερίου – Διόνυσος Αμφίκλειας



Ορίστηκε από την ΕΣΚΑΣΕ ο αγώνας μπαράζ για την παραμονή στην Β' ΕΣΚΑΣΕ μεταξύ του Αστέρα Αλιβερίου και του Διόνυσου Αμφίκλειας.

Πλαστοπροσωπία παίκτη του Άρη Θήβας



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Καλαθοσφαίρισης Σύλλας Αιδηψού ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο της Εύβοιας αλλά και της Στερεάς Ελλάδας για τα όσα συνέβησαν στο αγώνα μπάσκετ του Παιδικού Πρωταθλήματος της Β' φάσης της ΕΣΚΑΣΕ, στις 25 Φεβρουαρίου 2012 στο κλειστό της Αιδηψού, μεταξύ του Σ.Κ Σύλλα Αιδηψού και του Άρη Θήβας.

Α.Ε Μαγκουφάνας – Α.Γ.Ε Χαλκίδας 3 – 2



Την ήττα γνώρισε το ανδρικό τμήμα της Α.Γ.Ε Χαλκίδας από της Α.Ε Αθήνα Μαγκουφάνας με 3 – 2 σετ στο κλειστό της Πεύκης.

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Μειώνει τα προβλήματα καρτών ο Ηρακλής Ψαχνών



Την ευκαιρία να μειώσει τα προβλήματα καρτών εκμεταλλεύτηκε ο Ηρακλής Ψαχνών αφού η τεχνική ηγεσία του συλλόγου δήλωσε οκτώ ποδοσφαιριστές για τον αγώνα με τον Διαγόρα Ρόδου προκειμένου να αδειάσουν από κάρτες.

Η επιστολή αναφορικά με το επεισόδιο



Επιστολή απέστειλε ο Παναγιώτης Τοκπασίδης στον προπονητή νέων του Πλατανιά Χανίων, Νίκο Πασβάντη αναφορικά με το επεισόδιο μεταξύ τους.

Ανακρίβειες περί κλήματος τρομοκρατίας



Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ηρακλή Ψαχνών με την οποία απαντάει σε σκληρή γλώσσα στην ανακοίνωση του Πλατανιά Χανίων για την μεταξύ τους αναμέτρηση των ομάδων Νέων στην οποία οι πράσινοι επικράτησαν με 2 – 1.

Α.Ο Θήβας – Α.Ο Χαλκίς



Σε φιλικό αγώνα θα αναμετρηθούν οι παλαίμαχοι του Α.Ο Θήβας και οι αντίστοιχοι του Α.Ο Χαλκίς.

Ο Γ.Π.Σ Χαλκίδας έδειξε τι αξίζει



Οι άνθρωποι του Γ.Π.Σ Χαλκίδας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τους προπονητές και τους παίκτες της ομάδας, που παρόλα τα προβλήματα που υπήρχαν, (οικονομικά, τραυματισμοί κ.τ.λ) στην ομάδα, έδειξαν τι πραγματικά αξίζουν, και αυτό δεν είναι κάτι λιγότερο από την πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

Γ.Σ Κύμης – Α.Γ.Ε Χαλκίδας 65 – 77



Ακόμα μία νίκη πέτυχε η Α.Γ.Ε Χαλκίδας και συνέχισε την αήττητη πορεία της στα πλέϊ όφ αφού επικράτησε του Γ.Σ Κύμης με 77 – 65 στο κλειστό Κύμης.

Α.Ο Φάρος Χαλκίδας – Α.Σ Κάρυστος 62 – 78



Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Α.Σ Καρύστου απέναντι στον Α.Ο Φάρος Χαλκίδας με 62 – 78 στο ντέρμπι της Γ' ΕΣΚΑΣΕ.

Α.Γ.Ε Χαλκίδας – ΠΑΣ Γιάννινα 56 – 64



Την ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα της Α.Γ.Ε Χαλκίδας από την αντίστοιχη του ΠΑΣ Γιάννινα με 56 – 64 στο κλειστό Κανήθου.

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Α.Ο Ωρεών – Ταμυναϊκός Αλιβερίου 1 – 0



Σημαντική νίκη για την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία πέτυχε ο Α.Ο Ωρεών απέναντι στον Ταμυναϊκό Αλιβερίου με 1 – 0 στο Γήπεδο Νέου Πύργου.

Α.Π.Ο Καστέλλας – Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας 1 – 0



Νίκη παραμονής πέτυχε ο Α.Π.Ο Καστέλλας απέναντι στην Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας με 1 – 0 στο Γήπεδο Πάλιουρα.

Α.Ο Αυλωναρίου – Απόλλων Ερέτριας 2 – 3



Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Απόλλων Ερέτριας απέναντι στον Α.Ο Αυλωναρίου με 3 – 2 στο Γήπεδο Αυλωναρίου.

Α.Ο Κριεζών – Α.Π.Κ.Ο Δροσιάς 1 – 1



Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Α.Ο Κριεζών και Α.Π.Κ.Ο Δροσιάς με 1 – 1 στο Γήπεδο Κριεζών και διατηρήθηκε η διαφορά των δύο βαθμών.

Α.Ο.Ν Αρτάκης – Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 2 – 0



Ο Α.Ο.Ν Αρτάκης ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι κορυφής απέναντι στον Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου με 2 – 0 στο Δημοτικό Στάδιο Αρτάκης.

Ολυμπιακός Χαλκίδας – Όλυμπος Γυμνού 1 – 1



Ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 αναδείχθηκαν Ολυμπιακός Χαλκίδας και Όλυμπος Γυμνού στο Ενωσιακό Γήπεδο Χαλκίδας.

Α.Ο Αλάτσατων – Α.Ε Προποντίδας 2 – 3



Την νίκη πέτυχε η Α.Ε Προποντίδας απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας Α.Ο Αλάτσατων με 3 – 2 στο Γήπεδο Αλεξάνδρου.

Λήλας Βασιλικού – Α.Ε Χαλκίδας 0 – 1



Μεγάλη νίκη πέτυχε η Α.Ε Χαλκίδας απέναντι στον Λήλα Βασιλικού με 0 – 1 και έκανε το βήμα για την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Η αναγέννηση του Ηρακλή Ψαχνών



Αναγεννημένος με τον Γιώργο Φοίρο στον πάγκο του μοιάζει ο Ηρακλής Ψαχνών.

Α.Ο Λουκισίων – Α.Ο Χαλκίς 0 – 1



Το έκτο Κύπελλο της ιστορίας του σήκωσε ο Α.Ο Χαλκίς στον τελικό Κυπέλλου Εύβοιας αφού επικράτησε του Α.Ο Λουκισίων με 1 – 0.

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Η ομάδα μου άξιζε την νίκη



Ευχαριστημένος με την σοβαρότητα που έδειξε η ομάδα του εμφανίστηκε ο Γιώργος Φοίρος στην συνέντευξη τύπου για το ισόπαλο αποτέλεσμα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Ηρακλής Ψαχνών 0 – 0



Στο μηδέν κόλλησαν Ηρακλής Ψαχνών και Αναγέννηση Γιαννιτσών για την 21η αγωνιστική της Football League με τους γηπεδούχους να μένουν μακριά από την νίκη για 8ο συνεχόμενο παιχνίδι.

Α.Ο Λουκισίων – Α.Ο Χαλκίς



Δύο μεγάλες δυνάμεις του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου, Α.Ο Λουκισίων και Α.Ο Χαλκίς θα συγκρουστούν το Σάββατο 24 Μαρτίου στον 38ο τελικό Κυπέλλου Εύβοιας.

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Ηρακλής Ψαχνών



Την Αναγέννηση Γιαννιτσών θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή 23 Μαρτίου ο Ηρακλής Ψαχνών για την 23η αγωνιστική της Football League.

Πρόγραμμα αγώνων Πρωταθλήματος



Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας ανακοίνωσε το αγωνιστικό πρόγραμμα για το Σάββατο 25 και 31 Μαρτίου και Κυριακή 1 Απριλίου 2012.

Επιλογή για την Μικτή Προπαίδων



Προκειμένου οι Ενωσιακοί προπονητές να προβούν στην επιλογή ποδοσφαιριστών για τη Μικτή ομάδα Προπαίδων της Ένωσης μας, καλούνται οι ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 1 Ιανουαρίου 1999 έως 31 Δεκεμβρίου 2001 να βρίσκονται με την αθλητική τους περιβολή τη Δυτέρα 26 Μαρτίου 2012 στο Ενωσιακό γήπεδο στο ΠΕΙ Δοκού, στις 15:30.

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Στον Αστέρα Μαγούλας ο Πριόνας



Ο Αντώνης Πριόνας θα είναι ο αντικαταστάτης του Παναγιώτη Τζαναβάρα στον πάγκο του Αστέρα Μαγούλας.

Άνοδος, παραμονή ή υποβιβασμός



Τα πρωταθλήματα πλησιάζουν στο τέλος τους και στην μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας γίνεται μάχη για την παραμονή αφού δύο έως έξι ομάδες θα γνωρίσουν τον υποβιβασμό.

Η εκδήλωση του Κυπέλλου Εύβοιας



Στα πλαίσια του 38ου τελικού Κυπέλλου Εύβοιας ανάμεσα σε Α.Ο Λουκισίων και Α.Ο Χαλκίς πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση – συνέντευξη τύπου της Ε.Π.Σ.Ε στο ξενοδοχείο Negroponte.

Πρώτος ο Μιχάλης Παρμάκης του Α.Ο Τρίτων Χαλκίδος



Με μεγάλη συμμετοχή από επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές αλλά και την προσδοκία ότι ο ημιμαραθώνιος του Αγρινίου, ο οποίος γίνεται στη μνήμη του Μιχάλη Κούση θα συνεχίσει να αποτελεί μια διοργάνωση σταθμό, διεξήχθη την Κυριακή ο φετινός αγώνας.

Άρης Χαλκίδας – Α.Ο Φάρος Χαλκίδας 35 – 55



Την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδι πέτυχε ο Φάρος Χαλκίδας απέναντι στον Άρη Χαλκίδας με 35 – 55.

Πανελλήνιο χειμερινό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης 2012



Το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά το Χειμερινό Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης.