Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Αναγέννηση Μαντουδίου – Α.Ε Κηρίνθου 0 – 4



Την ήττα γνώρισε η Αναγέννηση Μαντουδίου από την Α.Ε Κηρίνθου με 4 – 0 με τον Μουργκογιάννη να είναι ο μεγαλύτερος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Οι κιτρινόμαυροι πέτυχαν από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο με τον Μουργκογιάννη στο 35' και στο 77' και τους Μόσχο και Ραβανό στο 42' και στο 73' αντίστοιχα.

Στο 1' ο Μουργκογιάννης κέρδισε φάουλ αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Τζαχρήστα.
Στο 3' ήταν η σειρά της Αναγέννησης Μαντουδίου να κερδίσει φάουλ μακριά όμως από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Παράβαλου.
Το πρώτο κόρνερ του αγώνα για την Α.Ε Κηρίνθου.
Καλή η εκτέλεση, η μπάλα από παίκτη της Α.Ε Κηρίνθου πέρασε λίγο άουτ.
Στο 8' ωραία κάθετη πάσα του Τσακλάνου ο Παράβαλος μάζεψε έγκαιρα την μπάλα.
Στο 11' οπαδός εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο αλλά απομακρύνθηκε έγκαιρα.
Ένα λεπτό αργότερα δυνατή κεφαλιά του Ε. Μόσχου ο Τζαχρήστας σε ετοιμότητα θα απομακρύνει με γροθιές.
Στο 14' καλή κυκλοφορία της μπάλας για τους γηπεδούχους με τους Γιαβάση, Ντέρεκ και Παπαδόπουλο να συνεργάζονται άψογα όμως ο Τσιμπιδάκης υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ.
Στο 18' ωραία κίνηση του Ε. Μόσχου όμως η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
Στο 22' ο Ντέρεκ χάνει την μπάλα στην μεσαία γραμμή όμως το σουτ του Ε. Μόσχου πέρασε πλάγιο.
Δύο λεπτά αργότερα και πάλι φάση για τους φιλοξενούμενους. Εκτέλεση φάουλ από τα 30 μέτρα έδιωξε δύσκολα ο Τζαχρήστας.
Στο 25' ήταν η σειρά του Μαντουδίου με εκτέλεση φάουλ του Λιάκου, κεφαλιά του Παπαδόπουλου όμως η φάση πέρασε ανεκμετάλλευτη.
Στο 35' η Α.Ε Κηρίνθου θα κάνει το 0 – 1 με τον Μουργκογιάννη να κρεμάει τον Τζαχρήστα και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Εφτά λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι θα κάνουν το 0 – 2 με τον Ε. Μόσχου να βρίσκει δίχτυα.
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 50' ο Παπαδόπουλου θα κάνει το σουτ όμως η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 54' ο Βλάχος θα περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου λόγο τραυματισμού και την θέση του θα πάρει ο Γραμματικόγιαννης, με τον Λιάκο να οπισθοχωρεί στο κέντρο της άμυνας.
Στο 66' ο Γιανννακούλας θα φύγει από δεξιά, δίνει στον Μουργκογιάννη, αυτός για τον Δρακόπουλο όμως η φάση θα περάσει ανεκμετάλλευτη για τους κιτρινόμαυρους.
Στο 73' το 0 – 3 για την Κήρινθο με τον Ραβανό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από κακή έξοδο του Τζαχρήστα.
Στο 76' καλό σουτ του Ραβανού όμως ο Τζαχρήστας με τα δάκτυλα θα διώξει σε κόρνερ και 1' αργότερα η φιλοξενούμενοι θα κάνουν το τελικό 0 – 4 με τον Μουργκογιάννη να πετυχαίνει το δεύτερο του γκολ με συρτό σουτ.
Η γηπεδούχοι θα βγουν μπροστά και στο 80' ο Αντωνίου θα στείλει την μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι με ωραία εκτέλεση φάουλ.
Στο 87' μεγάλη ευκαιρία για την Α.Ε Κηρίνθου με τον Μουργκογιάννη από πλεονεκτική θέση να στέλνει την μπάλα άουτ χάνοντας την ευκαιρία να σημειώσει χατ τρικ.
Στο 90' δυνατό σουτ του Γιαννακούλα η μπάλα θα καταλήξει στο δοκάρι.
Και 3' σημειώθηκε η τελευταία φάση του αγώνα με τον Ντέρεκ να κάνει δυνατό σουτ, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε λίγο άουτ.

Αναγέννηση Μαντουδίου (Δεληγιάννης): Τζαχρήστας Κ., Βλάχος (Γραμματικόγιαννης), Λουκάς (Μακρής), Αλαφάκης, Γιαβάσης (Αντωνίου), Ντέρεκ, Λιάκος, Τζαχρήστος Β., Τσακλάνος, Παπαδόπουλος, Τσιμπιδάκης.

Α.Ε Κηρίνθου (Τσαραμίρσης): Παράβαλος, Εμανουήλ, Μόσχου Α. (Βρέτος Γ.), Σεφέρης, Θωμάς, Μόσχου Ε., Δρακόπουλος (Ραβανός), Βρέτος Π., Γεωργοσόπουλος (Τριανταφύλλου), Γιαννακούλας, Μουργκογιάννης.


Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου