Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Α.Ε Ληλαντίου – Α.Ο Μαρμαρίου 2 – 0



Με νίκη ξεκίνησε η Α.Ε Ληλαντίου την νέα χρονιά και στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου κέρδισε την ομάδα του Μαρμαρίου με 2 – 0.
Στο πρώτο ημίχρονο η Α.Ε Ληλαντίου δεν υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο και έδειχνε ότι ήταν ακόμα διακοπές. Χωρίς ρυθμό και σε παθητικό ρόλο κατάφερε σε 45΄να μην χάσει ούτε μία ευκαιρία, με μόνο θετικό στοιχείο το να μην δεχθεί κάποιο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο και ύστερα από το 50΄ ανέλαβε πρωτοβουλία κινήσεων και με καλή κυκλοφορία έχασε αρκετές ευκαιρίες για γκολ με τους Μικράκη, Λάμπρου, Σίδερη, Βογιατζή είχε δύο δοκάρια με τον Λάμπρου, αλλά σημείωσε και δύο γκολ με τους Κουλοχέρη και Σίδερη τα οποία έδωσαν τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Έτσι στο τέλος του πρώτου γύρου η Α.Ε Ληλαντίου έχει 27 βαθμούς, με οχτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες, δύο ήττες και με 37 γκολ υπέρ και 13 κατά.

Η ενδεκάδα:

Α.Ε Ληλαντίου: Μπαρώτας, Σίδερης, Γκάβαλης, Λάμπρου Νεκτ., Μικράκης Κων. (Μπαλόζι Ηρ. 60'), Βογιατζής, Ντουλαβέρης, Τζανής (Λάμπρου Αθ. 50'), Κατσαρής (Μικράκης Αλ. 65'), Κουλοχέρης, Μαριέτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου