Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Φωκικός – Ηρακλής Ψαχνών 2 – 0



Την ήττα γνώρισε ο Ηρακλής Ψαχνών στην Άμφισσα από των Φωκικό με 2 – 0 χάνοντας πολύτιμους βαθμούς από ομάδες μικρότερης δυναμικότητας. Οι πράσινοι δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των φιλάθλων τους καθώς ο Φωκικός έλεγχε το παιχνίδι το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι μόλις στο 15' άνοιξαν το σκορ όταν ο Καλλέργης έκανε ανενόχλητος μία κούρσα 25 μέτρων και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τόλιου.
Η ομάδα του Αντώνη Πριόνα προσπάθησε να αντιδράσει κυρίως με τους Σέγκο, Αλεξάνδροβιτς και Ποκόνγκ αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.
Στο δεύτερο μέρος οι πράσινοι μπήκαν πιο δυνατά και απείλησαν στο 49' με τον Ποκόνγκ να χάνει μοναδική ευκαιρία από το ύψος του πέναλτι.
Και 1' αργότερα ο Ηρακλής Ψαχνών δέχθηκε και δεύτερο γκολ, με τον Δημητρίου να διαμορφώνει το τελικό 2 – 0.

Οι ενδεκάδες

Φωκικός: Βρονταράς, Θωμόπουλος, Χαλούλος, Δημητρίου, Κωστόπουλος, Σιάκκας, Σκαρίμπας, Καλλέργης, Διαμαντόπουλος (85' Φαρμάκης), Στόικος (70' Μπουλούλης), Ταμπάκης (88' Νικόλτσης).

Ηρακλής Ψαχνων: Τόλιος, Ζουλιώτης, Πλάτανος, Ρεπετσάς, Μπακομήτρος, Σανόκο, Λιόσης (56' Ντελέκος), Σέγκος, Αλεξάντροβιτς, Τσοκάνης (67' Γανωτής), Ποκόνγκ (67'Πούρνος).

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου