Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Όλυμπος Γυμνού – Λήλας Βασιλικού 3 – 1



Νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας πήρε ο Όλυμπος Γυμνού που επικράτησε του Λήλα Βασιλικού με 3 – 1. Ο τεχνικός του Όλυμπου Γυμνού, κ. Σταματούκος είδε τους ποδοσφαιριστές να μετουσιώνουν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν σε γκολ αφήνοντας των εμφανώς ικανοποιημένο.
Ο κ. Σταματούκος και οι ποδοσφαιριστές του είχαν ακόμα ένα λόγο να είναι χαρούμενοι μετά και την ήττα του Απόλλων Ερέτριας ξεφεύγοντας τέσσερις βαθμούς από τον Λήλα Βασιλικού και πέντε από τον Απόλλων Ερέτριας.
Η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα ήταν στο 31' για τους γηπεδούχους, με τον Αποστόλου να εκτελεί με πολλά φάλτσα και τον Μαντά να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.
Στο 45' ο Ντούρμας ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή από τον Τσέλι με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Ντούρμας ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λήλας Βασιλικού μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 51' ο Σφυρόπουλος έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Κεφαλά.
Στο 65' οι γηπεδούχοι θα πάρουν και πάλι κεφάλι στο σκορ με τον Σταματούκο να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.
Στο 75' ο Σταματούκος διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1 πετυχαίνοντας το δεύτερο τέρμα του.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου