Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Ηρακλής Ψαχνών – Α.Ε Λάρισας 0 – 0



Στο μηδέν έμειναν Ηρακλής Ψαχνών και Α.Ε Λάρισας στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Football League.
Την παράσταση έκλεψε ο διαιτητής, κ. Τεβεκέλης όταν στο 44' άφησε και τις δύο ομάδες με 10 παίκτες δείχνοντας κόκκινη σε Θάνο και Ααράμπ.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν απόλυτα ισορροπημένο χωρίς να γίνει κάποια μεγάλη φάση μπροστά από τις εστίες του Τόλιου και του Σωτηρίου με εξαίρεση την φάση του 30' όταν ο Καούνος πήρε την κεφαλιά αλλά εύκολα μπλόκαρε ο Τόλιος.
Στο 44' ο διαιτητής του αγώνα κ. Τεβεκέλης έκλεψε την παράσταση όταν Θάνος και Ααράμπ διαπληκτίσθηκαν και αμφότεροι αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα αφήνοντας της ομάδες τους με 10 παίκτες.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πίεσαν την ομάδα του Γιώργου Φοίρου αλλά έπεφταν πάνω στην πολύ καλά στημένη άμυνα του Ηρακλή Ψαχνών.
Η ομάδα του κάμπου προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Τόλιου στο 57' αλλά το σουτ του Πίνα πέρασε άουτ.
Με την συμπλήρωση 25' στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι άρχισαν να ανεβαίνουν και στο 71' έπειτα από προσπάθεια του Ποκόνγκ ο Σέγκος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά κόπηκε από τον Παπαγεωργίου την ύστατη στιγμή.
Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στην ευκαιρία των πράσινων στο 77' με τον Γκρούμπιαβζιτς που 1' νωρίτερα είχε μπει αλλαγή αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο 79' ο Λιόσης ανατράπηκε στην μεγάλη περιοχή του Σωτηρίου με τον Τεβεκέλη να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Ζουλιώτης ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών όμως νικήθηκε από τον Σωτηρίου κρατώντας το μηδέν.
Οι βυσσινί απάντησαν και πάλι στην ευκαιρία του Ηρακλή με τον Πλιάγκα στο 82' να βγαίνει απέναντι στον Τόλιο όμως ο τελευταίος απέκρουσε σωτήρια.
Στο 84' ο Μπλέντι πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του όμως το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι του Τόλιου.

Οι ενδεκάδες:

Ηρακλής Ψαχνών: Τόλιος, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Γκότοβος, Πλάτανος, Σανόκο (76' Δελήμπασης), Ντελέκος (61' Ποκόνγκ), Σέγκος, Θάνος, Λιόσης, Αλεξάντροβιτς (86' Μάτσος).

Α.Ε Λάρισας: Σωτηρίου, Ψωμάς, Κολοβέτσιος, Κατσιαρός, Παπαγεωργίου, Αράμπ, Νεμπεγλέρας, Γκονζάλες (26' Μπλέντι), Πίνα, Πλιάγκας, Καούνος (76' Γκρούμπιαβζιτς).


Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου