Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Α.Ο Χαλκίς – Πανναυπλιακός Ηρακλής 0 – 0



Στο μηδέν έμειναν Α.Ο Χαλκίς και Πανναυπλιακός Ηρακλής στο Ενωσιακό Γήπεδο Χαλκίδας με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο του αγώνα αλλά να μην καταφέρνουν να βάλουν το γκολ.
Η ομάδα του Θύμιου Γεωργούλη μετά την ισοπαλία απομακρύνθηκε και άλλο από την κορυφή ενώ υποχώρησε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Στο πρώτο ημίχρονο οι νερατζούρι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 17' έγιναν για πρώτη φορά απειλητική με τον Ταυταρίδη.
Στο 22' οι γηπεδούχοι απείλησαν και πάλι αυτή την φορά με τον Μανιάτη όμως το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Κυριακόπουλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι δυνατά και στο 50' απείλησαν με τον Καλογερόπουλο.
Στο 54' ο Α.Ο Χαλκίς απείλησε και πάλι με τον Καλογερόπουλο όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
Στην συνέχεια οι νερατζούρι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με τον Καρακατσάνη να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακόπουλου με αποτέλεσμα να μείνει το μηδέν.

Οι ενδεκάδες:

Α.Ο Χαλκίς: Τοπαλίδης, Καλλιμάνης, Γούναρης, Πέτσης, Νικολόπουλος, Μπιρμπίλι, Μανιάτης, Καλογερόπουλος, Ταυταρίδης (46' Γκιόκας), Καρακατσάνης (75' Γιογιός), Καφαντάρης.

Πανναυπλιακός Ηρακλής: Κυριακόπουλος, Μιχαλόπουλος, Παπουτσής, Γκολέμης Θ., Ευθυμίου, Ζίου (83' Γκολέμης Η.), Χατζησοφρωνίου (64' Τσουρδίνης), Νικολέτος (64' Λούπας), Αγγελόπουλος, Μπουτσικάκης, Καραγκούνης.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου