Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Α.Ο Κύμης – Π.Α.Σ Κόρινθος 0 – 1



Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Α.Ο Κύμης απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Π.Α.Σ Κόρινθος αλλά γνώρισε την ήττα με 1 – 0 στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερος μέρος του αγώνα και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα του Δημαράκη αλλά σε μία στιγμή αδράνειας ο Δημητριάδης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έχασαν την πρώτη ευκαιρία στο 26' όταν από εκτέλεση φάουλ του Ηλία ο Δημαράκης απομάκρυνε εντυπωσιακά.
Στο 27' ο Ηλίας έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
Λίγα λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 42' ο Δημαράκης θα απομακρύνει με τα πόδια σε προβολή του Γκάτση.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έγραψαν το 0 – 1 στο 83' όταν ο Δημητριάδης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πλάσαρε εξαιρετικά τον Παπαδόπουλο δίνοντας την νίκη στην ομάδα του.
Ο Α.Ο Κύμης προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα του δίχως να τα καταφέρει.

Οι ενδεκάδες:

Α.Ο Κύμης: Παπαδόπουλος, Αναστασίου Β., Γεραντώνης, Κύρου, Κραβαρίτης, Αναστασίου Ι. (86' Μπλατσιώτης), Φωτιάς, Ηλίας, Γεωργουδάκης, Γκάτσης, Τσάγκος (74' Κόκκος).

Π.Α.Σ Κόρινθος: Δημαράκης, Μπιτσάκος, Τσούκης, Παπαευθυμίου, Νιάρος (76' Χατζόπουλος), Σπυρόπουλος, Τσιώκος, Λουμπαρδέας, Μπαλτζής (82' Τζουμάκας), Δημητριάδης, Λαμπρογεώργος (70' Σαγανάς).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου