Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Παναργειακός – Α.Ο Λουκισίων 2 – 1



Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Α.Ο Λουκισίων απέναντι στον σκληροτράχηλο Παναργειακό αλλά δεν ήταν αρκετή αφού γνώρισε την ήττα με 2 – 1 έχοντας έντονα παράπονα για την διαιτησία.
Οι οράνιε διαμαρτύρονται για την διαιτησία του Μακρυπόδη αφού στο 20' δεν υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Τσατσαρώνη ενώ στο 45' το γκολ των γηπεδούχων ξεκίνησε από οφ σάϊτ.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 9' απείλησαν με δυνατή κεφαλιά του Ανέστη όμως ο Παπαδόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά.
Στο 36' ο Τσομπάνης έπιασε δυνατό σουτ όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου στο 45' οι γηπεδούχοι θα γράψουν το 1 – 0 με τον Τζιώρα και τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για οφ σάϊτ.
Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 56' οι οράνιε θα απειλήσουν με τον Πάλλα όμως ο Παπαδόπουλος θα διώξει με εντυπωσιακή επέμβαση.
Στο 70' ο Παναργειακός θα κάνει το 2 – 0 και πάλι με σκόρερ τον Τζιώρα.
Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που θα καταφέρουν ήταν να μειώσουν σε 2 – 1 στο 81' με τον Τσατσαρώνη.
Η ομάδα του Άργους θα μείνει με 10 παίκτες στο 89' έπειτα από αποβολή του Γκίκα.

Οι ενδεκάδες:

Παναργειακός: Παπαδόπουλος, Τριμπόνιας, Σοφός, Ιασωνίδης, Φίλης, Μπόμπος, Πρίφτης (81' Κάπλατζης), Γκίκας, Κουτσοδήμος (65' Δρούλιας), Δρυμούρας (92' Νότης), Τζιώρας.

Α.Ο Λουκισίων: Σουτζόγλου, Ματζώρος, Μπαρκόσης, Καραμπάς, Ζαχαριάς, Ευσταθίου Ν., Μιμιγιάννης (75' Παπαδόπουλος), Ανέστης, Παππάς, Τσομπάνης, Τσατσαρώνης (86' Ευσταθίου Α.).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου