Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Ηρακλής Ψαχνών – Α.Ε.Κ Αθηνών 0 – 1



Την πρώτη του ήττα επί Ευβοϊκού εδάφους γνώρισε ο Ηρακλής Ψαχνών από την Α.Ε.Κ Αθηνών με 1 – 0 στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών.
Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό και είχε λίγες φάσεις όμως οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 43' με τον Κουτρουμπή.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι πράσινοι έχασαν την ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα του όταν η κεφαλιά του Ρεπετσά πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο δεύτερο μέρος οι πράσινοι πραγματοποίησαν εννέα αλλαγές και εμφανίστηκαν αποσυντονισμένοι με την Ένωση να έχει τον έλεγχο του αγώνα χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει.

Οι ενδεκάδες:

Ηρακλής Ψαχνών Α' μέρος: Ψωμιάδης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Σίγκμπο, Τάουερ, Ντελέκος, Λιώσης, Ογκτροντνικ, Σέγκος, Οπόνγκ, Σπανός.

Ηρακλής Ψαχνών Β' μέρος: Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Ρούτσης, Γέσιτς, Ποκόνγκ, Τζιάκης, Τσατσαρώνης, Λούσιο Μέντες, Μπακομήτρος, Σίγκμπο, Ντελέκος.

Α.Ε.Κ Αθηνών: Αραμπατζής (46' Κωνσταντόπουλος), Αρκούδας (87' Ματεντζίδης), Λαγός (83' Νικολόπουλος), Κουτρουμπής (87' Β' Βλάχος), Γιάγκο (87' Τσαμουρλίδης), Ρίκκα (77' Φέτσης), Κοτσαρίδης, Γροντής (46' Παπαδημητρίου), Κουρέλλας (69' Καλογέρης), Παυλής (70' Σταματής), Σιαλμάς (77' Φροξυλιάς).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου