Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Α.Ο Νηλέας Νεοχωρίου – Α.Ο.Ν Αρτάκης 1 – 0



Το πρώτο του τρίποντο στην μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας πήρε ο Α.Ο Νηλέας Νεοχωρίου αφού επικράτησε έστω και δύσκολα με 1 – 0 του Α.Ο.Ν Αρτάκης στο Γήπεδο Νεοχωρίου.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες απέναντι στην στην ομάδα του Νεοχωρίου που μετά το γκολ λειτούργησε ιδιαίτερα αμυντικά και περιορίστηκε να απειλεί με αντεπιθέσεις.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ύρτακος μπήκε με διάθεση και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Καραχάλιο και Λουκά να μην καταφέρνουν να βρουν δίχτυα.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 48' με κεφαλιά του Πόκγα γράφοντας το 1 – 0.
Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την επίτευξη κάποιου τέρματος αλλά η ομάδα του Νεοχωρίου ήταν αυτή που απείλησε με αντεπιθέσεις χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με του Γκούμα, Μαστροκώστα και Πόγκα.
Στο 85' ο Α.Ο.Ν Αρτάκης έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία όταν ο Λουκάς έπιασε δυνατό σουτ και ο Κώτσαρης Κ. με εντυπωσιακή επέμβαση απομάκρυνε σε κόρνερ.

Οι ενδεκάδες:

Α.Ο Νηλέας Νεοχωρίου: Κώτσαρης Κ., Μπονός, Ζώντος (76' Αλεξίου), Μούντριχας, Καρλής Α., Κ¨ωτσαρης Σ. (46' Μαστροκώστας), Βογιατζής, Μακρής (34' Ζέρβας), Πόγκας, Γκούμας, Φραγκής.

Α.Ο.Ν Αρτάκης: Γκόγκος, Σφυρόπουλος, Τζαφέρος (65' Βλάχος), Κάραλης, Τσολάκος, Αίβαλιώτης, Παπαδόπουλος, Καραχάλιος (46' Βόλης), Δεληγιώργης (77' Βάτσιος), Λουκάς, Σκριβάνος.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου