Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Πρωτάθλημα beach volley στο Κυμάσι



Γράφει η Δέσποινα Κοη

Για 4η συνεχόμενη χρονιά το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας πραγματοποίησε πρωτάθλημα Beach Volley στο Κυμάσι στο Μαντούδι.
Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 90. Νέοι και νέες και από τους τρεις Δήμους έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και πρόσφεραν εντυπωσιακό θέαμα.
Το αγωνιστικό επίπεδο απεδείχθη αρκετά υψηλό με κορύφωση των τελικό με τις ομάδες Βινύλιο από τη Αγ.Αννα και το Αίθριο από το Μαντούδι, νικητήρια ήταν η ομάδα Βινύλιο με 2-1 στα σετ.
Στους Junior νίκησε η ομάδα των Ψαράδων από τη Φαράκλα, και στους εφήβους οι Rempels για 2η συνεχόμενη χρονιά από το Μαντούδι, επίσης οι συμμετέχοντες από την Λίμνη με την ομάδα «Αθλητικός Γυμν.Συλλογος Λίμνης» έδωσαν δυναμικό παρών. Οι νικητές πέρα από την χαρά της συμμετοχής, τα τρόπαια και τα μετάλλια, έλαβαν και χρηματικά έπαθλα.
Εκ μέρους του Τοπικού Συμβούλιο Νέων θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους χορηγούς για την οικονομική συνεισφορά τους, τον Μπάμπη Κουζουβουνά (διαιτητή), την Ζωή Φοίφα (γραμματεία) για την άψογη συνεργασία μας, αλλά πάνω απ όλα όλους τους νέους και νέες που έλαβαν μέρος στη αθλητική εκδήλωση.

Για επικοινωνία: eviasport@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου