Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Παναχαϊκή – Ηρακλής Ψανχνών 1 – 0



Την ήττα γνώρισε ο Ηρακλής Ψαχνών από την Παναχαϊκής με 1 – 0 καθώς στα τελευταία λεπτά του αγώνα και συγκεκριμένα στο 86' δέχθηκε το γκολ.
Η ομάδα του Αντώνη Πριόνα έδειξε καλή εικόνα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά εμφάνισε και πάλι το γνωστό επιθετικό πρόβλημα και δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα παρότι είχε καλές ευκαιρίες.
Η ομάδα της Εύβοιας γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα και μπαίνει σε περιπέτειες αφού απειλείτε ο στόχος της ομάδας που είναι η παραμονή στην κατηγορία.
Η Παναχαϊκή μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε με τους Ντίνα και Τζούνιορ με τον Τόλιο να εξουδετερώνει τα σουτ τους εύκολα.
Στο 30' ήταν η σειρά του Ηρακλή Ψαχνών να απειλήσει με τον Αλεξάνδροβιτς και 1' αργότερα απείλησε και πάλι την εστία του Πουρή με τον Σέγκο.
Η καλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου έγινε στο 45' όταν ο Φουρτάδο έπιασε γυριστό σουτ και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Τόλιου.
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 69' ο Σέγκος έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στον Ηρακλή Ψαχνών όταν έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Παναχαϊκής αλλά την ύστατη στιγμή γλίστρησε και δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά.
Οι γηπεδούχοι στα τελευταία λεπτά του αγώνα πίεσαν ψηλά και στο 86' ο Κωνσταντινίδης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τόλιου έπειτα από σέντρα του Φατιόν και έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Οι ενδεκάδες

Παναχαϊκή: Πουρής, Κοιλιάρας, Κωνσταντινίδης (91’ Σπίνουλας), Θεοδωρέλλης, Λαμπρόπουλος, Φατιόν, Ουαταρά (76’ Ατματζίδης), Ντίνας, Ουρτάδο, Τζούνιορ (59’ Βλασόπουλος), Φουρτάδο.

Ηρακλής Ψαχνών: Τόλιος, Λιόσης, Ρεπετσάς, Μπακομήτρος, Πλάτανος, Σανόκο (78’ Γανωτής), Ντελέκος, Δελήμπασης, Σέγκος, Πονκόνγκ (60’ Μάτσος), Αλεξάντροβιτς (82’Πούρνος).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου