Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Βύζας Μεγάρων – Ηρακλής Ψαχνών 1 – 1



Βαθμούς και εντυπώσει μοιράστηκαν Βύζας Μεγάρων και Ηρακλής Ψαχνών αφού αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 – 1.
Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης όταν στο 88' δεν δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Σανόκο μέσα στην μεγάλη περιοχή.
Οι πράσινοι ξεκίνησαν δυναμικά τον αγώνα και πίεσαν τους γηπεδούχους από νωρίς ωστόσο η πρώτη ευκαιρία άνηκε στον Βύζα Μεγάρων όταν στο 6' ο Μουστάκης με διαγώνιο σουτ απείλησε την εστία του Τόλιου.
Στο 20' οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Αλεξάνδροβιτς μέσα στην μεγάλη περιοχή αλλά ο διαιτητής συνέχισε το παιχνίδι.
Ο Ηρακλής Ψαχνών παίρνει κεφάλι στο σκορ στο 26' όταν ο Τσοκάνης μεταβίβασε άψογα την μπάλα στον Δελήμπαση και αυτός με ωραίο σουτ έγραψε το 1 – 0.
Οι πράσινοι συνέχισαν να πιέζουν με κύριους εκφραστές των προσπαθειών τους Δελήμπαση και Αλεξάνροβιτς απείλησαν την εστία του Κοπαρά.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν για την επίτευξη ενός δεύτερου γκολ και στο 50' ο Τσοκάνης ηττήθηκε σε τετ α τετ από τον Κοπαρά.
Στο 60' οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα του με έναν πρώην πράσινο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Τόλιου γράφοντας το 1 – 1 με τον Φαρούκ.
Μετά την επίτευξη του γκολ ο Βύζας Μεγάρων μπήκε για τα καλά στον αγώνα και πίεσε των Ηρακλή Ψαχνών ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που θα μπορούσαν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς τις νίκη όταν στο 88' ο Σανόκο ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή αλλά ο διαιτητής δεν καταλόγισε την εσχάτη των ποινών και μάλιστα ο ποδοσφαιριστής των πρασίνων αντίκρισε την κίτρινη κάρτα.

Οι ενδεκάδες:

Βύζας Μεγάρων: Κοτταράς, Φραγκής, Λίτσης, Χάλαρης, Νταντάμης, Μωυσίδης, Φαρούκ (80' Οικονομόπουλος), Μουστάκης (55' Γεωργακόπουλος), Ροβίθης (68' Τριάντος), Ηλιόπουλος, Παυλίδης.

Ηρακλής Ψαχνών: Τόλιος, Μάτσος, Τσοκάνης (83' Σέγκος), Δελήμπασης (76' Ντελέκος), Λιόσης, Αλεξάντροβιτς (86' Γιώτας), Ρεπετσάς, Πλάτανος, Σανόκο, Γκοτοβός, Θάνος.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

1 σχόλιο: