Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Απόλλων Ερέτριας – Α.Ο Ν. Αρτάκης 2 – 3



Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Α.Ο.Ν Αρτάκης απέναντι στον μαχητικό Απόλλων Ερέτριας με 2 – 3 στο Γήπεδο Ερέτριας και παρέμεινε κοντά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πίεσαν την άμυνα του Απόλλων Ερέτριας με αποτέλεσμα μόλις στο 11' ο Παπαϊωάννου να γράψει το 0 – 1 με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για οφ σάιντ και για χέρι του Παπαϊωάννου.
Ο Απόλλων Ερέτριας αντέδρασε και στο 18' έφερε το παιχνίδι στα ίσα του με τον Στρατάκο να δέχεται την πάσα του Γ. Τόρα και αφού πέρασε και τον Γκόγκο έγραψε το 1 – 1.
Στο 29' ο Ύρτακος κερδίσει πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Παπαϊωάννου από τα έντεκα βήματα γράφοντας το 1 – 2 με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ.
Ο Απόλλων Ερέτριας προσπάθησε να πιέσει όμως οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντεπίθεση με τους Παπαϊωάννου και Μπόε και στο 31' με αυτογκόλ του Θωμόπουλου έγινε το 1 – 3.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση του κατακόρυφα έχοντας εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας και στο 73' μείωσαν σε 3 – 2 με τον Μαρινάκη.
Η ομάδα της Ερέτριας συνέχισε να πιέζει τον Α.Ο.Ν Αρτάκης που έμεινε στα καρέ του για να διαφυλάξει το σκορ και στο 91' ο Μήτρου έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα του.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου