Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Α.Ε.Κ Χαλκίδας – Α.Ε Ληλαντίου 1 – 1



Σε ένα αγώνα που η ομάδα μας είχε υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με χαμένες ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα, στο τέλος δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την νίκη που θα έφερνε ακόμα τρεις βαθμούς βελτιώνοντας έτσι την βαθμολογική της θέση.
Μάλιστα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 37' όταν σε μία αντεπίθεση η ομάδα της Α.Ε.Κ κατάφερε να προηγηθεί με πλασέ του Μπακούτη.
Μέχρι το 37' που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ η άμυνα μας δεν είχε κινδυνέψει αντιθέτως μπορούσαμε και επιθετικά να είχαμε σημειώσει κάποιο γκολ εάν οι Σίδερης, Λάμπρου και Μικράκης ήταν ποιο προσεχτική στην τελική τους προσπάθεια.
Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάζοντας την απόδοση πιέσαμε και στο 59' με ωραίο κτύπημα φάουλ ο Μαριέτης έκανε το 1 - 1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα αφού η καλή κυκλοφορία και η ανάπτυξη που είχε η ομάδα μας σταμάταγε στην αστοχία της τελικής προσπάθεια από τους παίχτες μας. Αστοχία που προσπαθούμε να διορθώσουμε γιατί και σε άλλα παιχνίδια μας στοίχισε βαθμούς.

Η ενδεκάδα:

Α.Ε Ληλαντίου: Αραβανής, Σίδερης , Λάμπρου, Μπαλόζι Ηρ., Τζανής (55' Μικράκης), Τσιμπός (71' Μπαλόζι Κρ.), Κατσαρής, Κέντρος, Ντουλαβέρης, Μαριέτης ,Γκάβαλης (78' Τσαλιαγκός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου