Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Α.Ο Κύμης – Α.Ο Μανδραϊκός 0 – 0



Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Α.Ο Κύμης και Α.Ο Μανδραϊκός στο Δημοτικό Στάδιο Κύμης.
Ο αγώνας είχε φτωχό θέαμα και οι γηπεδούχοι παρά τον βαθμό τις ισοπαλίας δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι κλότσησαν πολύτιμους βαθμούς και έπεσαν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι δεν είχε κανένα ενδιαφέρον με τις δύο ομάδες ν α μην καταφέρνουν να δημιουργήσουν ευκαιρία για γκολ.
Το δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 79' ο Μανδραϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει τους τρεις βαθμούς τις νίκης όταν ο Πλαβούκος ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή του Παπαδόπουλου αλλά ο Αλημπάς αστόχησε από την άσπρη βούλα στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του πορτιέρο του Α.Ο Κύμης.

Οι ενδεκάδες:

Α.Ο Κύμης: Παπαδόπουλος, Αναστασίου Β. (77' Μπλατσιώτης), Γεραντώνης (83 Σαββίδης), Κύρου, Κραβαρίτης (62 Τσάγκος), Καλογερόπουλος, Φωτιάς, Ηλίας, Γεωργουδάκης, Γκάτσης, Αναστασίου Μ.

Α.Ο Μανδραϊκός: Τσουκαλάς, Παπουτσής, Γεωργιάδης (60' Πλαβούκος), Παπαπαναγιώτου, Χέλης, Κοκλιώτης, Τουρνάς, Μαρκάκης (46' Αργυθρίου), Ραπτόπουλος, Αλημπάς, Κωνσταντινίδης (90' Αράπογλου).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου