Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Α.Ο Κριεζών – Α.Ε Χαλκίδας 2 – 1



Την ήττα γνώρισε η Α.Ε Χαλκίδας από τον Α.Ο Κριεζών με 2 – 1 στο Γήπεδο Κριεζών και βρίσκεται με το ένα πόδι στην Α2 Κατηγορία.
Οι κυανέρυθροι αν και προηγήθηκαν νωρίς δεν κατάφεραν να κρατήσουν το σκορ και πλέων δεν κρατάνε στα χέρια τους την παραμονή στα μεγάλα σαλόνια της Εύβοιας.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν μόλις στο 4' με τον Μιχελή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Χατζημαρινακή με ωραίο πλασέ.
Στο 28' οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα του με δυνατό σουτ του Σιλεβίστα από το ύψος της μεγάλης περιοχής γράφοντας το 1 – 1.
Με την συμπλήρωση του ημιώρου η Α.Ε Χαλκίδας έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Καραχάλιος προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 51' όταν η κεφαλιά του Καϊτίδη πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο 66' οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή με τον Σιλεβίστα να πλασάρει και να γράφει το 2 – 1.
Στο 70' ο Χατζημαρινακής έκανε εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ του Μούντριχα.
Στο 77' ο Μπιτσάνης έχασε την ευκαιρία να διευρύνει το σκορ αφού δεν κατάφερε να κερδίσει τον Σαλεμή.

Οι ενδεκάδες:

Α.Ο Κριεζών: Χατζημαρινάκης, Στυλίδης, Τηλιόπουλος, Ζωγογιάννης (44' Γουλέτας), Τσιρώνης, Αντώνενας, Καρβούνης, Μπιτσάνης, Ασίκογλου, Σιλεβίστας, Καϊτίδης.

Α.Ε Χαλκίδας: Σαλεμής, Τριανταφύλλου (44' Δουρμούσογλου), Σεχάϊ, Μιχελής, Γεραντώνης, Μούντριχας, Παπαδημητρίου (60' Βλάχος Φ), Γ. Βλάχος, Καραχάλιος, Μιχαήλ (86' Μασούρης), Μεταξάς.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου