Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ηρακλής Ψαχνών – Θρασύβουλος Φυλής 3 – 1



Νίκη παραμονής πέτυχε ο Ηρακλής Ψαχνών απέναντι στον Θρασύβουλο Φυλής με 3 – 1 στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών.
Οι πράσινοι ήταν ανώτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα δημιουργώντας αρκετές φάσεις μπροστά από την εστία του Κασμερίδη δείχνοντας αποφασισμένοι για την παραμονή στην Football League σε αντίθεση με τον Θρασίβουλο που μετά την ήττα μπήκε σε περιπέτειες όσον αφορά στον υποβιβασμό στην Football League 2.
Στο πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο δείχνοντας αποφασισμένοι να πάρουν την νίκη και στα πρώτα 15' έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με τους Ποκόνγκ, Σέγκο και Μπακομήτορο.
Στο 19' ο Ηρακλής Ψαχνών άνοιξε το σκορ με εξαιρετικό σουτ του Τσοκάνη έξω από την περιοχή γράφοντας το 1 – 0.
Με την συμπλήρωση του ημιώρου οι φιλοξενούμενοι επισκέφθηκαν για πρώτη φορά την εστία του Τόλιου με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπεγκόνια αναγκάζοντας τον πορτιέρο των γηπεδούχων σε εξαιρετική επέμβαση.
Στο 39' ο Δελήμπασης επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον Κασμερίδη με μακρινό σουτ αλλά ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων μπλόκαρε την μπάλα.
Στο 44' ο Θρασύβουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα του όταν το σουτ του Ντακόλ πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Τόλιου.
Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό ήταν το ίδιο με τους πράσινους να απειλούν στο 58' με τον Σέγκο να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας και από το ύψος της μεγάλης περιοχής επιχείρησε το σουτ το οποίο μπλόκαρε εξαιρετικά ο Κασμερίδης.
Στο 60' οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα του με τον Ντακόλ να περνάει την κάθετη πάσα στον Ντα Σίλβα και ο τελευταίος με υποδειγματικό πλασέ έγραψε το 1 – 1.
Στο 62' οι πράσινοι προσπάθησαν να αντιδράσουν με τον Ποκόνγκ αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.
Στο 75' η ομάδα του Γιώργου Φοίρου πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ με τον Ποκόνγκ να τροφοδοτεί το Σέγκο και ο έμπειρος επιθετικός με εντυπωσιακό διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Κασμερίδη γράφοντας το 2 – 1.
Στο 83' οι γηπεδούχοι έφτασαν στο τελικό 3 – 1 με κοντινό σουτ του Ποκόνγκ έπειτα από διαδοχικά σουτ του Σέγκου και Λιόση και διπλή απόκρουση του Κασμερίδη.

Οι ενδεκάδες:

Ηρακλής Ψαχνών: Τόλιος, Ζουλιώτης (87' Ντελέκος), Γιώτας, Ρεπετσάς, Μπακομήτρος, Τσοκάνης (66' Σανόκο), Λιόσης (85' Γανωτής), Ποκόνγκ, Σέγκος, Δελήμπασης, Πλάτανος.

Θρασύβουλος Φυλής: Κασμερίδης, Ψιάνος, Ζουμπουλάκης (84' Μπάτσι), Βασιλείου (46' Σταμπολζίεφ), Σύρος, Μπεγκόνια, Ροκάστλ, Νικολάου (63' Ντανλάντ), Ντακόλ, Ροντρίγκεζ Ντα Σίλβα, Καλαμιώτης.

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου