Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Α.Ε Ληλαντίου – Α.Σ Ελλήσποντος 6 – 1



Νίκη και καλή απόδοση από την ομάδα μας απέναντι στην ομάδα της Λαμψάκου και με σκορ 6 –1.
Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα μας έπιασε καλή απόδοση αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 10' όταν το πέναλτι που κέρδισε ο Ελλήσποντος το μετέτρεψε σε γκολ ο Σιγανός.
Η ομάδα δεν επηρεάστηκε και στο 17' ισσοφάρισε με πλασέ του Κουλοχέρη ύστερα από ωραία πάσα του Ντουλαβέρη.
Το πρώτο ημίχρονο κύλισε με την ομάδα μας να παίζει στο μισό γήπεδο τον αντίπαλο αλλά χωρίς να καταφέρει να σημειώσει κάποιο γκολ παρόλο που έφτασε πολύ κοντά δύο φορές με τον Κουλοχέρη και άλλες δύο με τον Μαριέτη.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας με γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι της και καλή κυκλοφορία κατάφερε να σημειώσει άλλα πέντε γκολ με τους Μαριέτη 49',Κουλοχέρη 65', 83' 86', και Σίδερη 70' κλείνοντας έτσι το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος σαν γηπεδούχος κατά τον καλύτερο τρόπο με νίκη που συνοδεύτηκε με καλή απόδοση για όλα τα παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι πέντε αθλητές μας που χρησιμοποιήθηκα στην ενδεκάδα ήταν γεννηθείς το 1996 και ένας το 1995.

Η ενδεκάδα:

Α.Ε Ληλαντίου: Μπαρώτας, Τσιμπός (71' Μπαλόζι Κρ.), Κατσαρής, Κέντρος, Ηρ., Τσαλιαγκός, Μαριέτης, Ζαούρης (55' Σίδερης), Ντουλαβέρης. Μπούρικας, Κουλοχέρης, Μπαλόζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου