Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Α.Ο Κύμης – Ερμής Σχηματαρίου 76 – 73



Στον τελικό των πλέϊ οφ της Α' ΕΣΚΑΣΕ πέρασε ο Α.Ο Κύμης μετά την νίκη απέναντι στον Ερμή Σχηματαρίου με 76 – 73 στο κλειστό Κύμης.
Στον τελικό η ομάδα του Γιάννη Πανούση θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο Έξω Παναγίστας με στόχο την άνοδο στα σαλόνια της Γ' Εθνικής.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και οι δύο ομάδες μπήκαν στο παρκέ με στόχο την νίκη που θα τους πάει στον τελικό των πλέϊ οφ της Α' ΕΣΚΑΣΕ.
Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Α.Ο Κύμης έδειξε να θέλει περισσότερο το παιχνίδι αλλά ο Ερμής έμενε συνεχώς κοντά στο σκορ.
Την ίδια εικόνα είχε και το δεύτερο δεκάλεπτο με την διαφορά να βρίσκεται στους έξι πόντους.
Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Ερμής Σχηματαρίου αντέδρασε, πίεσε και ανάγκασε τους γηπεδούχους σε λάθη φτάνοντας την διαφορά στους εννέα πόνους.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα της Κύμης έπαιξε με πάθος και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα του με το σκορ στο 73 – 73. Εκεί οι παίκτες του Γιάννη Πανούση γύρισαν έξυπνα την μπάλα με τρίποντο του Τσίτση στο τελευταίο δευτερόλεπτο πήραν την νίκη που τους έστειλε στον τελικό.

Α.Ο Κύμης: Θωμάς, Παρασκευάς, Μανωλιάς, Μητρόπουλος 10 (2), Σπανός 13 (2), Καψούλης 6, Χαρατσής 14, Τσιριμώκος 8 (2), Σοφρονίου, Τσίτσης 13 (1), Νασάκης 12.

Ερμής Σχηματαρίου: Κούτης 3, Χατζηστάμου 13 (3), Μπαμπαλής, Χαρήσης 8, Φλώτσιος 16, Σολομωνίδης 14, Παπαγιαννόπουλος 19 (4), Γιαννάκης.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου