Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Τελικός Νέων: Α.Ε Προποντίδας – Α.Ε Χαλκίδας 0 – 1



Η Α.Ε Χαλκίδας ήταν η νικήτρια του τελικού Νέων για την αγωνιστική περίοδο 2011 – 2012 καθώς επικράτησε της Α.Ε Προποντίδας με 1 – 0 στο Γήπεδο Νεοχωρίου.
Το παρών έδωσαν παράγωντες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας καθώς και άλλων ομάδων.
Το μοναδικό γκολ του αγώνα το πέτυχε ο Βλάχος στο 35' όταν επιχείρησε μακρινό σουτ η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία καταλήγοντας στην αριστερή πλευρά του Κουσκούτη.
Ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του αγώνα ο πρόεδρος της Α.Ε Προποντίδας απέσυρε την ομάδα του από τον αγωνιστικό χώρο με τον διαιτητή του αγώνα να σφυρίζει την λήξη βρίσκοντας του ποδοσφαιριστές της Α.Ε Χαλκίδας να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς.
Όταν έφτασε η ώρα της απονομής οι παράγοντες και οι προπονητές της Α.Ε Προποντίδας αρνήθηκαν να παραλάβουν τα έπαθλα ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Οι ενδεκάδες:

Α.Ε Προποντίδας: Κουσκούτης, Δρακόπουλος, Σταματίου, Παπακωνσταντίνου, Μπερμπάτης, Ζουρμπουλης, Κολοκυθάς, Αθανασίου, Κολοκυθάς, Λουκόπουλος (68' Ευαγγελινός), Κοτσαλάς, Αγγελόπουλος.

Α.Ε Χαλκίδας: Μπεληγιάννη, Π. Γεραντώνη (63' Πικραμένο), Σίψα (77' Χ. Κουρκούλη) , Χασάναγα, Μιχελή, Μπερμπάτη, Νταλιάνη (67' Πριόνα), Βλάχο, Τριανατφύλλου, Μιχαηλ, Δ. Κουρκούλη.

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου