Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Τέλος στο ενδεχόμενο πώλησης



Την Κυριακή (24/06) πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Ηρακλή Ψαχνών και εκφράστηκε η ανάγκη στήριξης από τους φιλάθλους της ομάδας.
Ο πρόεδρος των πρασίνων, Γιώργος Στούπας έκανε τον απολογισμό της σεζόν και αναφέρθηκε στο διοικητικό σχήμα όπου από δεκαπέντε άτομα κατέληξε σε έξι με εφτά άτομα καθώς έβαλε και τέλος στο ενδεχόμενο πώλησης.
Ο Γιώργος Στούπας δήλωσε πως δεν υπάρχει καμία κρούση για πώληση της ομάδας, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει τις μετοχές.
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις οφειλές της ομάδας που ανέρχονται στις ογδόντα δύο χιλιάδες ευρώ ενώ αναφέρθηκε και στο ποσό που χρειάζεται για να ξεκινήσει η σεζόν και φτάνει τις εκατό χιλιάδες ευρώ ενώ τέλος υπογράμμισε την ανάγκη στήριξης από τους φιλάθλους.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

2 σχόλια:

  1. Πρέπει να μπορούν να γίνουν μέλη της ομάδας οι οπαδοί της ώστε να μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά με ένα κατώτατο ποσό για την καθιέρωση της ομάδας στην Football League.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως συμβαίνει και στον Ολυμπιακό με συνδρομή ενός ποσού των 60 ευρώ. Βέβαια δεν ξέρουμε την οικονομική δυνατότητα των φιλάθλων μας και πόσοι μπορούν να συνεισφέρουν στην ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή