Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Βασίζεται στα δικά του παιδιά ο Α.Ο Χαλκίς



Στα δικά του παιδιά θα βασιστεί ο Α.Ο Χαλκίς όπως δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου προκειμένου να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές της Εύβοιας.
Ο Βασίλης Ταρνανάς σε τοποθέτηση του αναφέρει: Η Χαλκίδα θέλει να στηριχθεί στα δικά της παιδιά και να αξιοποιήσει ακόμη περισσότερο τα ταλέντα της περιοχής αλλά και της ευρύτερης Εύβοιας. Για αυτό άλλωστε και κινηθήκαμε προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις και φέραμε στην ομάδα παίκτες που έχουν παρόν, αλλά θεωρούμε ότι θα έχουν και μέλλον. Επενδύουμε στο ταλέντο τους και έγιναν αξιόλογες κινήσεις, ενώ με την παρουσία κάποιων έμπειρων ποδοσφαιριστών φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο. Θεωρούμε ότι θα μπουν οι σωστές βάσεις για να μπορέσει η Χαλκίδα να προχωρήσει και να δώσει χαρές στον κόσμο της. Σε αυτή την προσπάθεια θεωρούμε ότι αρωγός θα είναι και πάλι ο φίλαθλος κόσμος της Χαλκίδας που θα αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια, θα στηρίξει απόλυτα την ομάδα και θα προχωρήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι για να υλοποιήσουμε τα πλάνα μας.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

1 σχόλιο:

  1. Πολυ καλη κινηση απο την διοικηση της ομαδας. Συγχαρητηρια στον προεδρο, αλλα αυτη η κινηση επρεπε να γινει πριν απο καιρο και να μην ξοδευτουν χρηματα σε ποδοσφαιριστες που δεν σεβαστηκαν την φανελα και την ιστορια της ομαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή