Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Α.Ο Αυλωναρίου – Α.Ο Νηλέας Νεοχωρίου 2 – 1



Την νίκη με σκορ 2 – 1 πήρε ο Α.Ο Αυλωναρίου απέναντι στον Α.Ο Νηλέα Νεοχωρίου στο γειτονικό ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής που διεξήχθη στο Γήπεδο Αυλωναρίου.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο στα δύο όμως οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν στο 15' με τον Γκούμα που με ωραίο σουτ έγραψε το 0 – 1.
Στο 24' ο Κοτρόζος μπήκε απειλητικά στην περιοχή του Νηλέα και ανατράπηκε από τον Μουτρίχα με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βογιατζής ο οποίος έγραψε το 1 – 1 φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα του.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και στο 86' έγραψαν το τελικό 2 – 1 με καταπληκτικό σουτ του Σεϊντόπουλου.

Οι ενδεκάδες:

Α.Ο Αυλωναρίου: Κεφαλάς, Βασιλείου, Μαραγκός ( 94' Τσαπέρος), Καραμπίνης, Φρυγανάς, Σεϊντόπουλος (89' Τσαλιάγκος Γ.), Τσαλιάγκος Γ., Μακρής (74' Χριστοδουλόπουλος), Βογιατζής, Κοτρόζος, Λαθούρας.

Α.Ο Νηλέας Νεοχωρίου: Κώτσαρης Κ. (Κώτσαρης Γ.), Μπονός, Ζωντός, Μουντρίχας, Καρλής, Κώτσαρης Σ., Παπαρήγας, Μακρής, Μαστροκώστας (80' Μυτάφης), Σαμαράς (74' Ζέρβας).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

1 σχόλιο:

  1. γραψτε και για τον κυριο ψυχουλα λιγα πραγματα...που ντροπιαζουν το ελληνικο ποδοσφαιρο και κανουν τα νεα παιδια να αηδιαζουν που αγωνιζοντε κατω απο τετοιες συνθηκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή