Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Α.Ο Αυλίδας – Α.Ε Ληλαντίου 0 – 2



Σε ένα πολύ καλό αγώνα και από τις δύο ομάδες που έγινε στο γήπεδο της Αυλίδας παρουσία αρκετών φιλάθλων η ομάδα μας νίκησε την τοπική ομάδα με 2 – 0.
Από την αρχή του αγώνα οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δώσουν ρυθμό στο παιχνίδι τους με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο εστίες χωρίς όμως να γίνεται η μεγάλη φάση και με την ομάδα μας να φτάνει κοντά στο γκολ με τον Μικράκη στο 28' και την Αυλίδα σε δύο περιπτώσεις να βρίσκεται κοντά στο γκολ χωρίς όμως να το καταφέρνει.
Στο δεύτερο ημίχρονο με πιο πολύ πάθος από τους παίχτες μας και με καλή κυκλοφορία προσπαθήσαμε να φτάσουμε στην επιτυχία που ήρθε με ένα γκολ του Μαριέτη με φάουλ στο 60'. Στη συνέχεια και για 5' η ομάδα της Αυλίδας προσπάθησε να πιέσει την ομάδα μας αλλά η καλή αμυντική μας λειτουργία δεν έφερε κινδύνους για την εστία του Παπαρίδη. Αντιθέτως σε μία αντεπίθεση της ομάδας μας ο Παππάς με ωραίο σουτ στο 80' έκανε το 0 – 2. Μέχρι το τέλος του αγώνα η ομάδα μας βρέθηκε δύο φορές κοντά σε κάποιο γκολ με Παππά και Μικράκη χωρίς να τα καταφέρνει και το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει του παίχτες μας να πανηγυρίζουν την νίκη τους.

Με τους τρεις βαθμούς η ομάδα μας βελτίωσε την βαθμολογική της θέση.

Καλή η διαιτησία των κ. Σπανού, Μπουγά, και Χαραμόπουλου.

Η ενδεκάδα:

Α.Ε Ληλαντίου: Παπαρίδης, Ξύδης, Βογιατζής (15' Μπούρικας), Μπαλόζι Κρ., Μπαλόζι Ηρ., Κατσαρής, Ζαούρης (65' Παππάς), Τσαλιαγκός, Ντουλαβέρης, Μαριέτης, Μικράκης (90' Αθανασίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου