Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Α.Ο Δύστου – Α.Ο.Ν Αρτάκης 1 – 0



Δύσκολα επικράτησε ο Α.Ο Δύστου του Α.Ο.Ν Αρτάκης με 1 – 0 στο Γήπεδο Δύστου.
Οι γηπεδούχοι με την νίκη αυτή έφτασαν μία ανάσα από την κορυφή της βαθμολογίας καθώς βρίσκονται πλέων στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Α.Σ Ολυμπιακό Χαλκίδας με 18 βαθμούς ενώ 2 βαθμούς περισσότερους έχει ο πρωτοπόρος Α.Ο Κύμης.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν ευκαιρίες με τους Ρέτσα στο 12' και Ηλιά στο 24' του αγώνα.
Στην συνέχεια ο Ύρτακος ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 34' έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Βάσιο να πιάνει δυνατό σουτ και τον Ντουρέκα να μπλοκάρει με εντυπωσιακή επέμβαση.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 54' όταν ο Λουκάς βρέθηκε μόνος απέναντι στον Ντουρέκα αλλά ο τελευταίος μπλόκαρε την μπάλα.
Στο 65' οι γηπεδούχοι πέτυχαν ένα εντυπωσιακό γκολ με τον Πιλάτη Γ., να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Γκόγκου με δυνατό σουτ από τα 40 μέτρα γράφοντας το 1 – 0.
Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και απείλησαν με του Σκριβάνο στο 78' και Δήμου στο 80' αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Ντουρέκα με το 1 – 0 να μένει μέχρι το τέλος του αγώνα.

Οι ενδεκάδες:

Α.Ο Δύστου: Ντουρέκας, Μυρώτσιος, Μαστροκώστας Γ., Αναστασίου, Δήμου, Πιλάτης Γ., Πιλάτης Δ., Ηλίας, Μαστροκώστας Ν. (89' Τσαλιάγκος), Ρέτσας (20' Πηλιχός Α.), Ευδοξιάδης.

Α.Ο.Ν Αρτάκης: Γκόγκος, Σσφυρόπουλος, Τζαφέρος, Κάραλης, Τσολάκος, Βάσιος (76' Διαμαντάκης), Παπαδόπουλος, Καραχάλιος (66' Γκούρλας), Δεληγιώργης (65' Βλάχος), Λουκάς, Σκριβάνος.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου