Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Α.Ε Ληλαντίου – Α.Ο Καρύστου 1 – 0



Αγώνας που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από αγώνες μεγαλύτερων κατηγοριών έγινε μεταξύ τις ομάδας μας και την ομάδα της Καρύστου.
Από το πρώτο λεπτό και οι δύο ομάδες κυνήγησαν την νίκη, με γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι τους δύναμη και αγωνιστικό πάθος.
Η ομάδα μας με καλή κυκλοφορία ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να σημειώσει το γκολ που της χάρισε την νίκη με τον Ζαούρη στο 18' με ωραίο πλασέ.
Στο 22' με ωραίο σουτ ο Ζαούρης βρέθηκε κοντά στο δεύτερο γκολ αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας με ωραία προσπάθεια έδιωξε σε κόρνερ.
Στη συνέχεια και στο 29' η Κάρυστος βρέθηκε κοντά σε ένα γκολ αλλά ο Παπαρίδης έδιωξε σε κόρνερ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας προσπάθησε να διατηρήσει το υπέρ της σκορ έφτασε κοντά σε κάποιο γκολ με τους Μικράκη και Τσαλιαγκό χωρίς να το καταφέρει, αλλά και η ομάδα της Καρύστου είχε μία ευκαιρία για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, πράγμα που δεν έγινε και το τέλος βρήκε την ομάδα μας νικήτρια.
Αξιοσημείωτο είναι ότι στο τέλος του αγώνα οι αθλητές και των δύο ομάδων έφυγαν αγκαλιασμένοι από τον αγωνιστικό χώρο δίνοντας συγχαρητήρια οι μεν στου δε.

Καλή η διαιτησία των κ. Ρουμπή, Αλεξίου και Φίλου.

Α.Ε Ληλαντίου: Παπαρίδης, Κηρύκος, Μπούρικας , Μπαλόζι Κρ. (67' Παππάς), Μπαλόζι Ηρ., Κατσαρής, Ζαούρης (86' Γκάβαλης), Τσαλιαγκός, Ντουλαβέρης, Μαριέτης, Μικράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου