Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Ηρακλής Ψαχνών – Βύζας Μεγάρων 2 – 1



Την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα με τον Γιώργο Βαζάκα στο τιμόνι του συνεχίσει ο Ηρακλής Ψαχνών που επικράτησε του Βύζα Μεγάρων με 2 – 1 στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών.
Οι πράσινοι παραμένουν αήττητοι για εφτά αγωνιστικές ενώ οι δύο συνεχόμενες νίκες τους έχουν φέρει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Στο πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι ήταν ιδιαίτερα κινητικοί με του Γέσιτς και Χαϊκάλη να δημιουργούν το παιχνίδι του Ηρακλή Ψαχνών.
Στο 29' ο Γέσιτς πραγματοποίησε εξαιρετική σέντρα και ο Χαϊκάλης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παναγόπουλου για το 1 – 0. Στην φάση του γκολ ο Χαϊκάλης ένιωσε ενοχλήσεις στο προσαγωγό και αντικαταστάθηκε από τον Σέγκο.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και πάλι στον αγωνιστικό χώρο και στο 54' ο Γέσιτς μεταβίβασε για τον Ποκόνγκ και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2 – 0.
Η απάντηση των κιτρινόμαυρων ήταν άμεση αφού 6' αργότερα μείωσαν με τον Ντιαλό έπειτα από ωραία κάθετη πάσα του Σπαγκή γράφοντας το 2 – 1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι ενδεκάδες:

Ηρακλής Ψαχνών: Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Κονέ, Μπακομήτρος, Ιακωβάκης (75' Μπαλαμπάνης), Λιόσης, Γέσιτς (85' Τζάκης), Βανγκελί, Ποκόνγκ, Χαϊκάλης (30' Σέγκος).

Βύζας Μεγάρων: Παναγόπουλος, Μπιτσάκος, Χαρτσιάς (80' Μανδύλης), Λαμπρόπουλος, Γρομιτσάρης, Σπαγής, Βελέτης, Βλάχος Θ., Ζάρκος (46' Ρεκλείτης), Αρναρέλης (57' Διαμαντόπουλος), Ντιαλό.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου