Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Α.Ο Αναγέννηση Αφρατίου: Ανακοίνωση – Διαμαρτυρία



Εδώ και τρία χρόνια κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια να δημιουργήσουμε μία ομάδα με γηγενείς ποδοσφαιριστές με σκοπό την υγιή άμιλλα και αθλητισμό παίρνοντας αυτό πού μας αξίζει στους αγωνιστικούς χώρους χωρίς καμία εύνοια.
Δυστυχώς κάποιοι χωρίς να γνωρίζουμε τον λόγο στέκονται εμπόδιο σ αυτήν την προσπάθεια μας.
Στης (03/11) στον αγώνα με την Α.Σ Νεάπολης ήταν ο διαιτητής κ. Πισχινάς, στης (10/11) ο διαιτητής κ. Βελέτζας με τον Α.Ο Ζαράκων και το αποκορύφωμα η διαιτησία του κ. Καντούρου με τον Α.Ο Τραχηλίου.
Οι συγκεκριμένοι διαιτητές διαμόρφωσαν αποτελέσματα και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τον λόγο. Ίσως επειδή είμαστε μία ήσυχη ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές και δεν διαμαρτυρόμαστε, ίσως επειδή δεν πηγαίνουμε κάθε εβδομάδα να ζητάμε ορισμούς διαιτητών από την επιτροπή διαιτησίας, ίσως επειδή φοβούνται την αγωνιστική μας άνοδο ότι μπορεί να ανατρέψουμε την γραμμή που έχει περάσει για το ποιες ομάδες θα ανέβουν στην Α2.
Σοβαρότητα και αξιοπρέπεια κύριοι διαιτητές να σφυρίζετε με τα ίδια μέτρα και σταθμά και όχι να κάνετε τους φιλάθλους να σας βρίζουν και να γελάνε μαζί σας. Το ότι οι 7 παίκτες της ενδεκάδας μας είναι από 16 έως 19 ετών δεν σημαίνει ότι δεν απαιτούν ''σεβασμό'' από τους διαιτητές. Έτσι θα πάει το Ευβοικό ποδόσφαιρο μπροστά. Ζητάμε σεβασμό και όχι ευνοϊκή διαιτησία.

Με εκτίμηση το Δ.Σ του Α.Ο Αναγέννηση Αφρατίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου