Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Ηρακλής Ψαχνών – Λάρισα 1 – 0



Νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας πέτυχε ο Ηρακλής Ψαχνών απέναντι στην Λάρισα με 1 – 0 στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών.
Οι πράσινοι με την νίκη αυτή πέρασαν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με ένα παιχνίδι όμως περισσότερο.
Στο πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 10' όταν από σέντρα του Τάουερ ο Σέγκος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σέρεμετ για το 1 – 0.
Μετά το 20' οι βυσσινί ανέβασαν ρυθμό και προσπάθησαν να απαντήσουν με τον Ζεκίνια στο 33' όμως το σουτ σταμάτησε στο δοκάρι του Σικαλιά.
Στο 40' οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά σε ένα δεύτερο γκολ όμως ο Τάουερ δεν μεταβίβασε για τον Ποκόνγκ που ήταν μόνος απέναντι στην αντίπαλη εστία.
Στην επανάληψη η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 51' απείλησε με τον Πόνσε όμως το σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ.
Στο 81' η Λάρισα έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα του όταν το σουτ του Παπαγεωργίου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σικαλιά και κατέληξε άουτ.

Οι ενδεκάδες:

Ηρακλής Ψαχνών: Σικαλιάς, Ζουλιώτης (70' Ντελέκος), Τάουερ, Ρεπετσάς, Μπακομήτρος, Σέγκος, Λιόσης, Κονέ, Βανγκελί (66' Ρούτσης), Ποκόνγκ (90' Λούτσιο), Γέσιτς.

Λάρισα: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Δημόπουλος, Σκόνδρας, Ραπτάκης, Μάγγος (46' Πόνσε), Νεμπεγλέρας, Ζεκίνια (74' Φρανκού), Χασομέρης, Παπαϊωάννου (59' Μπλέντι), Τσιμπάμπα.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου