Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Ηρακλής Ψαχνών – Ολυμπιακός Βόλου 1 – 1



Αήττητος για 14η αγωνιστική παρέμεινε ο Ηρακλής Ψαχνών αφού αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1 – 1 απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών.
Οι πράσινοι έφτασαν κοντά στην νίκη όμως στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Ογκουνσότο έφερε το παιχνίδι στα ίσα του δίνοντας πολύτιμο βαθμό στους ερυθρόλευκους.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και απείλησαν με τα νέα μεταγραφικά τους αποκτήματα, Σεοταχούλ και Αμεντόλα ωστόσο οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πάρουν προβάδισμα στο 41' με τον Μπακαγιόκο να χάνει την ευκαιρία του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο Ολυμπιακό Βόλου μπήκε πιο δυνατά ωστόσο στο 64' ο Μπαράνκος εκτέλεσε φάουλ με τον Δήμου να πιάνει την κεφαλιά και να γράφει το 1 – 0.
Στην συνέχεια του αγώνα όμως ο Ογκουνσότο αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή (είχε πάρει την θέση του Ογιαρμπίντε) αφού στο 79' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σικαλιά δίνοντας τον βαθμό τις ισοπαλίας στην ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου.

Οι ενδεκάδες:

Ηρακλής Ψαχνών: Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Δήμου, Μήτσης, Λιόσης, Ρούτσης, Γκέρσον, Αμέντολα (46' Βανγκελί), Μπάρανκος, Σέγκος.

Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος, Κατσιαρός, Γόγολος (43' Παλαιολόγος), Γκότοβος, Καρράς, Μπολάτι, Τσιάτσιος, Μπρέσκα, Γιενγκά, Μπακαγιόκο, Ογιαρμπίντε (46' Ογκουνσότο).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου