Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Α.Π.Κ.Ο Δροσιάς – Α.Ο Απόλλων Ερέτριας 3 – 1



Το νικηφόρο σερί του το οποίο κρατάει οχτώ αγωνιστικές διατήρησε ο Α.Π.Κ.Ο Δροσιάς αφού επικράτησε του Α.Ο Απόλλων Ερέτριας με 3 – 1 στο Γήπεδο Δροσιάς.
Το πρώτο ημίχρονο κύλισε χωρίς τις ιδιαίτερες φάσεις και το γκολ για τον Α.Π.Κ.Ο προήλθε από στημένη φάση όταν στο 32' έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μεθενίτη ο Μαντζούνης με το κεφαλιά άλλαξε την πορεία της μπάλας και την έστειλε στο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα του Μητακίδη για το 1 – 0.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν και με σουτ του Λίφο έξω από την μεγάλη περιοχή πέτυχαν το 0 – 2.
Στο 61' ο Παναγιωτάκος με δυνατό βολέ σημείωσε το 3 – 0 ενώ στο 83' οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο τελικό 3 – 1 έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπασινά.

Οι ενδεκάδες:

Α.Π.Κ.Ο Δροσιάς: Ρουμπής, Μεταξάς I., Γούναρης, Μαντζούνης, Τσούτης, Μεθενίτης (78' Τσώκος), Μεταξάς N. (85' Σάλεμ), Παναγιωτάκος, Βεζιρτζόγλου (75' Ρίτσα), Λίφο.

Α.Ο Απόλλων Ερέτριας: Μητακίδης, Βλάχος, Παριανός, Βελαέτης, Φουρμούζης, Τόρα (82' Αντωνίου), Μπασινάς, Μαρινάκης, Μεμάι (67' Ευγενίου), Σταματάκος (75' Λιατίφης), Ματσιμάνης.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου