Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ανακοίνωση φιλάθλων Ηρακλή Ψαχνών: Τιμωρία σε Ντόε και Λεοντίου



Ανακοίνωση εξέδωσαν οι φίλαθλοι του Ηρακλή Ψαχνών, με την οποία ευχαριστούν τόσο τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Στούπα, όσο και τον προπονητή της κ. Βαζάκα, ενώ ζητούν την παραδειγματική τιμωρία της ομάδας του Απόλλωνα Σμύρνης και ειδικότερα των ποδοσφαιριστών Ντοέ και Λεοντίου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Με την παρούσα ανακοίνωση σύσσωμοι οι φίλαθλοι του Ηρακλή Ψαχνών οι οποίοι βρεθήκαμε χθες στο γήπεδο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της ομάδας μας και τον προπονητή μας για τα δημόσια ευχαριστήρια.
Επίσης ευχαριστούμε την ομάδα μας για την προσπάθεια την οποία κατέβαλλε με πάθος και ζήλο ώστε να κατακτήσει την νίκη αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε λόγω του αντιποδοσφαίρου του οποίου η αντίπαλη ομάδα εφήρμοσε.
Θέλουμε επίσης να αναφερθούμε στα όσα διαδραματίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες και πολύ εύστοχα σημειώσαμε,ότι δηλαδή η ομάδα του Απόλλων Σμύρνης προσπάθησε να χαλάσει το παιχνίδι.
Κάτι το οποίο είδαμε και εχθές στο γήπεδο με τον χειρότερο τρόπο.
Ζητούμε την παραδειγματική τιμωρία της ομάδας του Απόλλωνα Σμύρνης και τον παικτών Ντοέ και Λεοντίου.
Ευχαριστούμε τους φιλάθλους του Απόλλωνα για την συνεργασία τους και την αξιοπρεπή παρουσία τους στο γήπεδό μας,και ευχόμαστε στην ομάδα μας να συνεχίσει με επιτυχία το έργο της.Είμαστε μαζί της στον δύσκολο αυτό αγώνα.

Οι φίλαθλοι του Ηρακλή Ψαχνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου