Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Ηρακλής Ψαχνών – Αναγέννηση Επανομής 4 – 3



Απίστευτο παιχνίδι διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών όπου ο τοπικός Ηρακλής επικράτησε της Αναγέννησης Επανομής με 4 – 3.
Οι πράσινοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν με 3 – 0 όμως η Αναγέννηση βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να επιστρέψει στο παιχνίδι όμως ο Ντελέκος στα τελευταία λεπτά λύτρωσε την ομάδα του.
Στο πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και προηγήθηκαν στο 15' με τον Πούλγκα να γράφει το 1 – 0 ενώ στο 42' ο Σέγκος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με προβολή για το 2 – 0.
Στην επανάληψη ο αρχηγός των πρασίνων σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμορφώνοντας το 3 – 0.
Στο 61' οι φιλοξενούμενοι μείωσαν (3 – 1) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μωυσίδη ενώ στο 70' ο Νταντάμης έκανε το 3 – 2. Η Αναγέννηση επέστρεψε για τα καλά στο παιχνίδι στο 77' με τον Τσανδάρη να διαμορφώνει το 3 – 3 αλλά στο 87' ο Ντελέκος βρήκε δίχτυα σημειώνοντας το τελικό 4 – 3.

Οι ενδεκάδες:

Ηρακλής Ψαχνών: Τόλιος, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Πλάτανος, Λαμπρόπουλος, Ντελέκος, Μπακομήτρος (68' λ.τ Ρούτσης), Βανγκελί, Γέσιτς (46' Χαϊκάλης), Πούλγκα, Σέγκος (70' Σικαλιάς Α.).

Αναγέννηση Επανομής: Μαλάμης, Παπατζίκος, Κουλίδης, Τοπούζης, Μπαλασάς, Σικαλόπουλος, Μωυσίδης, Νταντάμης, Μπέκα, Κουκουλέκης, Παπαστεργίου.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου