Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Παντελής: Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές



Ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του δήλωσε στην συνέντευξη τύπου ο Νίκος Παντελής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Δεν έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές. Μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν το επιθυμητό, θεωρώ πως η ομάδα προσπάθησε στο μέτρο που μπορούσε για να διατηρήσει τις οποίες ελπίδες είχε για να μείνει στο χορό των πλέι οφ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καλή παρουσία, ήταν βέβαια ανασταλτικός ο παράγοντας του αέρα που ήταν εις βάρος μας, αλλά στο χώρο του κέντρου είχαμε πολλά προβλήματα στα μαρκαρίσματα και οι αντίπαλοι έκλεβαν εύκολα την μπάλα, χωρίς να γίνουν επικίνδυνοι οι αντίπαλοι μας. Σε ένα πρώτο ημίχρονο φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη.
Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι, μπορέσαμε και με τις αλλαγές να πλαγιοκοπήσουμε και κάναμε δύο κλασικές ευκαιρίες. Δυστυχώς δεν υπήρχε ο παίκτης με το καθαρό μυαλό να τελειώσει κάποια φάση και θεωρώ πως με βάση την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου μας αδικεί και έπρεπε να πάρουμε τη νίκη. Με το θα, όμως, δεν υπάρχει ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να κρατήσουμε την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου και θα πρέπει κάποιες απόψεις, ειδικά εγώ να τις αναθεωρήσω για κάποιους ποδοσφαιριστές.
Θα πρέπει αυτή τη στιγμή να ηρεμήσουμε και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι στις Σέρρες. Καλώς, ή κακώς η ομάδα είναι αυτή. Το τελευταίο διάστημα η ομάδα έχει κάνει μια μεγάλη προσπάθεια, κάποιοι παίκτες είναι πολύ κουρασμένοι. Προσπαθήσαμε σε αυτά τα τρία ματς που έγιναν μέσα σε δέκα μέρες να μπορέσουμε να κάνουμε μια διαχείριση του υλικού γιατί υπήρχαν και προβλήματα τραυματισμού. Θεωρώ πως τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια και μας έλειπε το γκολ ώστε να βγούμε νικητές από εδώ.
Εκτός δεν είμαστε μαθηματικά. Για να είμαστε ρεαλιστές, όμως, πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. αν κερδίσουμε στις Σέρρες και πάρουμε και τα δύο επόμενα ματς στην έδρα μας θα είμαστε εντός. Η ομάδα παλεύει τα παιχνίδια, θα πρέπει να πάρουμε και μια πίστωση χρόνου από τον κόσμο.
Είμαι το τρίτο παιχνίδι στην ομάδα, νομίζω ότι η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου σαν προπονητή με γεμίζει ελπίδες. Είμαστε δύσκολοι στο γκολ, αλλά υπάρχει και το ψυχολογικό. Εξακολουθώ να έχω πίστη στους παίκτες.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου