Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Ψάχνει το θαύμα ο Ηρακλής Ψαχνών



Να εξαντλήσουν τις πιθανότητες εισόδου στα μπαράζ ανόδου της Super League θέλουν άπαντες στο στρατόπεδο του Ηρακλή Ψαχνών και όλοι έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στα προσεχή παιχνίδια που ακολουθούν.
Οι πράσινοι πέτυχαν το 2/3 απέναντι σε Πανσερραϊκό, Αναγέννηση Επανομής και Αναγέννηση Γιαννιτσών σημειώνοντας δύο διαδοχικές νίκες έπειτα από καιρό αλλά δεν ήταν αρκετό για να μειώσουν τους επτά βαθμούς που τους χωρίζουν από την πρώτη επτάδα που οδηγεί στα πλέι οφ αφού τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ομάδων δεν ήταν ευνοϊκά για τους πράσινους. Έτσι άπαντες στον Ηρακλή Ψαχνών θέλουν το απόλυτο των βαθμών μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος αλλά και πάλι δεν κρατάνε την τύχη τους, στα δικά τους χέρια αφού θέλουν στραβοπατήματα των Πανσερραϊκού, Α.Ε Λάρισας και Δόξα Δράμας ώστε να επανέλθουν στις θέσεις των πλέι οφ.
Οι πράσινοι μετά το Πάσχα θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό Βόλου εκτός έδρας και ακολουθούν τα παιχνίδια με Παναιτωλικό (εντός έδρας), Εθνικό Ζαγώρου (εκτός έδρας), Παναχαϊκή (εντός έδρας) και Θρασύβουλο Φυλλής (εκτός έδρας).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου