Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Ηρακλής Ψαχνών: Η νέα τεχνική ηγεσία


Από τον Γιώργο Λάμπρου, Τάκη Σπυρόπουλο και Δημήτρη Αντωνόπουλο αποτελείται η νέα τεχνική ηγεσία του Ηρακλή Ψαχνών.
Η διοίκηση της πράσινης Π.Α.Ε ανέθεσε το δύσκολο έργο της ομάδας στους Ευβοιώτες και το Evia Sport σας παρουσιάζει το τεχνικό τιμ της ομάδας.

Ο Γιώργος Λάμπρου την περασμένη αγωνιστική περίοδο εργαζόταν στον Α.Ο Λουκισίων και αρέσκεται να αγωνίζεται με νεαρούς ποδοσφαιριστές κάτι επιθυμούσε και η διοίκηση της πράσινης Π.Α.Ε με αποτέλεσμα να κινηθεί για την απόκτηση του Μαντουδιανού τεχνικού όπως σας είχαμε ενημερώσει από την Τετάρτη (03/07).

Ο Τάκης Σπυρόπουλος θα είναι ο βοηθός του Γιώργου Λάμπρου στον πάγκο του Ηρακλή Ψαχνών ενώ θα είναι και ο προπονητής της ομάδας νέων. Ο έμπειρος τεχνικός επέστρεψε στον πάγκο του Ηρακλή Ψαχνών έπειτα από την περίοδο 1986 – 1987 όταν η ομάδα αγωνίζονταν στην Δ' Εθνική όπως σας είχαμε ενημερώσει από την Τετάρτη (03/07).

Ο Δημήτρης Γατόπουλος θα είναι ο νέος γυμναστής της ομάδας. Ο νεαρός γυμναστής την περασμένη αγωνιστική περίοδο εργαζόταν στην ομάδα του Ερμήλιου ενώ σας είχαμε ενημερώσει από την Τετάρτη (17/07).

Τέλος οι πράσινοι θα κινηθούν για την απόκτηση γυμναστή τερματοφυλάκων και ήδη έχουν υπάρξει επαφές για να κλείσει το τεχνικό τιμ του Ηρακλή Ψαχνών ενώ και αυτός θα κατάγεται από την Εύβοια σύμφωνα με πληροφορίες του Evia Sport.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου