Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ηρακλής Ψαχνών – Παναιγιάλειος 1 – 1 (2 – 1 Παρ.)


Στην παράταση πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ηρακλής Ψαχνών ο οποίος επικράτησε του Παναιγιάλειου με 2 – 1 στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών.
Οι πράσινοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στην επόμενη φάση του θεσμού την Βέροια. Στα αγωνιστικά οι πράσινοι προηγήθηκαν στο 30' της αναμέτρησης με τον Τσιμότζι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή σημειώνοντας το 1 – 0 ενώ η ισοφάριση ήρθε στο 74' του αγώνα με κεφαλιά του Γκούμα για το 1 – 1 ενώ εως το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί ο Παναιγιάλειος είχε την πρώτη καλή στιγμή αλλά ο Πουρής εξουδετέρωσε το ωραίο φάουλ του Φλίγκου και στο 117' ο Μπακομήτρος με κεφαλιά έγραψε το 2 – 1 δίνοντας την νίκη στην ομάδα του.

Ηρακλής Ψαχνών: Πουρής, Στουρνάρας, Παλαιολόγου, Τζανής, Λάμπρου, Τσιμόντζι, Μπακομήτρος, Κοιλιάρας, Σπανός (46' Ντελέκος), Επιτροπάκης (119' Γκεμίσης), Τριανταφύλλου (63' Κρητικός).

Παναιγιάλειος: Ανδρούτσος, Παπαχρήστος, Αγουρίδης (65' Σκαρτσίλας), Ιωάννου, Ακπαρίδης, Γκοτσούλιας, Μπούνας, Γκούμας (91' Μαυρόπουλος), Αλεξάντροβιτς (46' Ρεκλείτης), Λαζανάς, Φλίγκος.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου