Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Λάμπρου: Δύσκολα... Αλλά θα το παλέψουμε


Ο τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών παρά το 3 – 1 επί της Βέροιας υποστήριξε πως η ομάδα του δύσκολα θα πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου, όμως, τόνισε πως θα το παλέψει ως το τέλος.

«Δύσκολα θα περάσουμε, αλλά το θέλουμε και θα προσπαθήσουμε. Όταν αντιμετωπίζεις ποιοτικές ομάδες από μόνο του αποτελεί δέλεαρ για τους παίκτες. Αυτά είναι τα παιχνίδια που αρέσουν στους ποδοσφαιριστές και ό,τι και αν τους πεις θα υπερβάλουν εαυτούς», είπε αρχικά ο Γιώργος Λάμπρου στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3 για τη νίκη της ομάδας της Εύβοιας και πρόσθεσε:

«Εμείς παίξαμε για να κερδίσουμε, γιατί αν με αυτές τις ομάδες παίξεις παθητικά, δεν έχεις καμία τύχη καθώς υπάρχει και επαναληπτικός. Κυνηγήσαμε το παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες και είχαμε και δοκάρι στο 90'. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλο γκολ, αλλά θα μπορούσαμε και να είχαμε δεχθεί. Έχουμε βάλει ένα λιθαράκι για την πρόκριση, αλλά παίζουμε με ισχυρότερο αντίπαλο και έχουμε παιχνίδι εκτός έδρας. Με τέτοιες ομάδες αν χάσεις λίγο την αυτοσυγκέντρωσή σου ή δεν είσαι σε καλή μέρα, θα το εκμεταλλευτούνε. Μπορεί να πάθεις και μεγάλη ζημιά...»

«Βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Είμαστε νέα ομάδα με μόνο δύο παίκτες από πέρυσι, ενώ και το τιμ είναι καινούριο. Καλή αφετηρία για εμάς είναι η διοίκηση που είναι σταθερή και αξιόπιστη. Έχουμε γίνει γρήγορα ομάδα και βγαίνει η δουλειά μας, αλλά είναι δύσκολο πρωτάθλημα και δεν μπορώ να πω πού θα φτάσουμε. Θα είμαστε από τις καλές και ανταγωνιστικές ομάδες και θέλουμε να πάμε ψηλά».

Πηγή: Onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου