Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Ηρακλής Ψαχνών – Φωκικός 1 – 0


Την δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια πέτυχε ο Ηρακλής Ψαχνών ο οποίος επικράτησε του Φωκικού με 1 – 0 στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών.
Οι πράσινοι παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα της Football League έπειτα από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχοντας δύο νίκες και μία ισοπαλία. Η ομάδα του Γιώργου Λάμπρου δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την ομάδα της Άμφισσας και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 20' με ωραία κεφαλιά του Στουρνάρα για το 1 – 0 και ενώ είχε χάσει νωρίτερα σημαντικές ευκαιρίες με του Τσούτη και Κοιλιάρα. Στην επανάληψη οι πράσινοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και απείλησαν με τον Κοιλιάρα και τον Στουρνάρα ενώ στο 73' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγο αποβολής του Σιμονιάν με τον Ηρακλή Ψαχνών να κερδίζει το πέναλτι το οποίο απέτυχε να μετουσιώσει σε γκολ ο Κρητικός καθώς αστόχησε στην εκτέλεση.

Ηρακλής Ψαχνών: Αθανασόπουλος, Στουρνάρας, Λάμπρου, Τζανής, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος, Πατσατζόγλου (77' Ντελέκος), Τσιμόντζι, Κρητικός (87' Τριανταφύλλου), Κοιλιάρας, Τσούτσης (19' Ντάνιελ).

Φωκικός: Μελίσσας, Άλα Άλμπι, Πεχλιβανόπουλος, Σιμονιάν, Καλαγκάνης, Σκαρίμπας, Ράντι, Αλβάρεζ, Θέος (66' Τζέγκος), Φράγκος, Γουόρντεν.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου