Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Ίκαρος Χαλκίδας: Στον Ηρακλή με υποσχετική ο Μήτσιαλος


Με την φανέλα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης θα αγωνίζεται την νέα περίοδο ο Αλέξανδρος Μήτσιαλος ο οποίος δόθηκε με υποσχετική στον Γηραιό για τον επόμενο χρόνο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση ανέφερε «Ο Ίκαρος Χαλκίδας ανακοινώνει την μετακίνηση του Αλέξανδρου Μήτσιαλου με υποσχετική κι ευχαριστεί τον Ηρακλή για τη συνεργασία
H Α.Ε ΙΚΑΡΟΥ Χαλκίδας Κ.Α.Ε στα πλαίσια του προγράμματος ανάπτυξης ταλαντούχων καλαθοσφαιριστών εντάσσει και την μεταπήδηση του καλαθοσφαιριστή της Αλέξανδρου Μήτσιαλου στην ομάδα του «Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ» με υποσχετική για την αγωνιστική περίοδο 2013 – 2014.
Σκοπός του «δανεισμού» αυτού είναι η πλήρης αξιοποίηση και αγωνιστική ανάπτυξη και πρόοδος του συγκεκριμένου αθλητή σε συνδυασμό πάντα με την μεγαλύτερη δυνατή αγωνιστική του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2, ώστε τις επόμενες αγωνιστικές περιόδους 2014 – 2015 και 2015 – 2016 του συμβολαίου του με την Κ.Α.Ε να αποτελέσει βασικό στέλεχος της ομάδας μας.
Για τον λόγο αυτόν ο Ίκαρος Χαλκίδας ευχαριστεί τον «Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ» για τη συνεργασία και ευελπιστεί σε μακροχρόνια ευρύτερη συνεργασία μαζί του».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου