Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Ε.Π.Ο: Έρευνα στην Ομοσπονδία για εγκληματική οργάνωση


Διώξεις σε αξιωματούχους και συμβούλους της Ε.Π.Ο κατόπιν στοιχείων που βρέθηκαν στα χέρια του άσκησε ο προϊστάμενος της αθλητικής εισαγγελίας, σύμφωνα με ρεπορτάζ τηλεοπτικής εκπομπής.
Ο προϊστάμενος της αθλητικής εισαγγελίας που είχε ηγηθεί της εφόδου στα γραφεία της Ομοσπονδίας πριν από λίγες ημέρες, έχει στα χέρια του στοιχεία και μαρτυρίες που τον οδήγησαν στην άσκηση διώξεων σε συμβούλους, αξιωματούχους και υπαλλήλους της Ε.Π.Ο, σύμφωνα με τη «Δίκη» στον ΣΚΑΪ.
Όπως ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ», μετά την έφοδο που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας, ο κ. Λακαφώσης άρχισε να ερευνά την φορολογική και ασφαλιστιστική ενημερώτητα ομάδων μετά το 2002 για να διαπιστώσει αν υπάρχουν ευθύνες για να επιρριφθούν σε παράγοντες της Ε.Π.Ο. Ειπλέον, η έρευνα επεκτείνεται και σε δελτία ποδοσφαιριστών όπου έχει διαπιστωθεί πως συντελέστηκε παραβατική συμπεριφορά και στην υπόθεση με τους στημένους πίνακες διαιτησίας το 2012, όπως επίσης σε καταγγελίες για εξαγορά ψήφων και σε απώλεια 28.000.000 ευρώ από την «κάρτα υγείας του ποδοσφαιριστή».

Πηγή: Sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου