Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Α.Ο Αυλωναρίου – Φ.Σ Ταμυναϊκός Αλιβερίου 1 – 0


Ο Α.Ο Αυλωναρίου επικράτησε στο ντέρμπι της Νότιας Εύβοιας κερδίζοντας τον Φ.Σ Ταμυναϊκό Αλιβερίου με 1 – 0 στο Γήπεδο Αυλωναρίου.
Με την έναρξη του πρώτου ημιχρόνου ο Ταμυναϊκός μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε για πρώτη φορά στο 16' με το σουτ του Αργύρη που πέρασε άουτ ενώ στο 27' η κεφαλιά του Σκοντόβολου πέρασε λίγο άουτ. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 39' άνοιξαν το σκορ με τον Μακρή να πλασάρει από πλάγια θέση και να σημειώνει το 1 – 0. Στην επανάληψη και το 58' οι κιτρινόμαυροι πλησίασαν σε ένα δεύτερο τέρμα όταν ο Τσαλιαγκός βγήκε μόνος απέναντι στον Κότσαρη όμως ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων μπλόκαρε την μπάλα.
Στο 75' οι παίκτες του Αυλωναρίου διαμαρτυρήθηκαν έντονα για ανατροπή του Δήμα μέσα στην μεγάλη περιοχή με τον διαιτητή να συνεχίζει το παιχνίδι και στο 92' ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να διαμαρτυρηθούν όταν έπειτα από φάση διαρκείας ο Τσάγκος έπιασε την κεφαλιά με τον Φραγγή να απομακρύνει πάνω στην γραμμή και τον διαιτητή να συνεχίζει το παιχνίδι. Η απόφαση του διαιτητή ξεσήκωσε του φιλοξενούμενους που διαμαρτυρήθηκαν καθώς θεωρούν πως η μπάλα είχε περάσει την γραμμή ωστόσο το παιχνίδι συνεχίστηκε με τους κιτρινόμαυρους να φτάνουν στην νίκη.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου