Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2014

Παναχαϊκή: Επίθεση στον Ηρακλή Ψαχνών


Η Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση μετά την ήττα από τον Ηρακλή Ψαχνών και επετέθη στους Κουρίδη, Παπακωνσταντίνου, Καλογιάννη, Πριόνα και στον Ηρακλή Ψαχνών.
Αναλυτικά η Π.Α.Ε Παναχαϊκή ανέφερε: «Θεόδωρε Κουρίδη αρχηγέ, Παπακωνσταντίνου αναπληρωτή του αρχηγού και μελών της ΕΠΟ, αν συμβεί κάτι απρόοπτο στον αρχηγό και την γνωστή παρέα, μπορεί να γελάτε τώρα με το δράμα των παικτών μας, των προπονητών μας και των οπαδών μας, όπως γελάγατε με το δράμα μας όταν μας διαιτήτευαν ο Αμπάρκιολης, ο Κάμπαξης και ο Δημητρόπουλος αλλά το ξέρετε και εσείς και αυτοί που βάζουν τους διαιτητές ότι το τέλος είναι κοντά και αυτοί που τα κάνουν κατ’ εντολή σας όλα αυτά και βάζουν αυτούς τους διαιτητές ότι είναι τα τελευταία ψυχορραγήματα. Η Παναχαϊκή έχει ιστορία 122 ετών και ότι και να κάνετε υπάρχει και θα υπάρχει.
Σε ένα ματς που ο τερματοφύλακάς μας 90 λεπτά δεν έπιασε την μπάλα και που η αντίπαλη ομάδα το μόνο που έκανε ήταν να διώχνει από την περιοχή της την μπάλα, ένας παντελώς άγνωστος διαιτητής που μόνο βοηθούσε τον Ηρακλή Ψαχνών να τελειώσει το παιχνίδι διακόπτοντάς το με ανύπαρκτους τραυματισμούς κάθε 2 λεπτά και που σφύριξε 38 φάουλ εις βάρος μας ενώ είχαμε κατοχή 90 -10, και μόνο 7 φάουλ υπέρ μας, καταλόγισε στην ομάδα που έχει κερδίσει 6 ανύπαρκτα πέναλτι και έχει ισάριθμα τρίποντα άλλο ένα ανύπαρκτο πέναλτι, ενώ αρνήθηκε δύο καταφανέστατα πέναλτι υπέρ μας τα οποία κέρδισαν οι Σπίνουλας και Στεργίδης.
Εμείς αφού και ο Καλογιάννης ορίζει στα παιχνίδια μας παρατηρητές συμμαθητές και γείτονες του Δούρου στο μόνο το οποίο ελπίζουμε είναι η Ελληνική δικαιοσύνη. Θα πολεμήσουμε μέχρι το τέλος και θα σας κερδίσουμε όλους γιατί έχουμε ομαδάρα.
Αρκετά χωριά γέμισε η Super League, υπάρχουν και πόλεις 350.000 κατοίκων που έχουν ομαδάρες και το μόνο το οποίο δεν έχουν είναι γνωριμίες με αυτούς που διοικούν το ποδόσφαιρο τα τελευταία 20 χρόνια.
Για να καταλάβει ο κόσμος τι συμβαίνει, ο Ηρακλής Ψαχνών έχει 31 πόντους, έχει πετύχει 16 γκολ εκ των οποίων τα 6 από πέναλτι, από τα οποία έχει κερδίσει τους 18 βαθμούς.
Τα Ψαχνά είναι στην Ένωση Ευβοίας που πρόεδρος είναι ο Παπακωνσταντίνου και εκεί κατοικούν ο Πριόνας ο γνωστός διαιτητοπατέρας που οι κόρες του δουλεύουν στην ΕΠΟ και στην Football League και ανιψιός του είναι ο Κάμπαξης που είχε οριστεί στο γνωστό παιχνίδι Πλατανιάς – Παναχαϊκή και δεν έδωσε το πέναλτι των 6 δευτερολέπτων στο 90 στον Γιώργο Λαμπρόπουλο, και την αμέσως επόμενη περίοδο προωθήθηκε στην Super League».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου