Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Κύπελλο Ερασιτεχνών: Και τώρα τελικός


Στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ''Νίκος Κούκης'' θα αναμετρηθούν Φ.Σ Ταμυναϊκός Αλιβερίου και Α.Ο.Ν Αρτάκης αφού αμφότεροι κέρδισαν την μάχη με τους αντιπάλους τους.
Η ομάδα του Ταμυναϊκού επικράτησε του Α.Ο Δύστου με 1 – 0 στο Γήπεδο Αλιβερίου (διαβάστε εδώ) ενώ με το ίδιο σκορ είχε επικρατήσει και στην μάχη του πρώτου αγώνα στο Γήπεδο Δύστου. Από την άλλη ο Ύρτακος έμεινε στο «μηδέν» απέναντι στην Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας στο Γήπεδο Βατώντα (διαβάστε εδώ) αλλά πήρε την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης χάρη στην νίκη του πρώτου αγώνα με 1 – 2 στο Γήπεδο Αιδηψού.
Οι διεκδικητές του τίτλου έχουν τεθεί αντιμέτωποι την φετινή σεζόν δύο φορές για τον θεσμό του πρωταθλήματος με την κάθε ομάδα να έχει από μία νίκη. Πιο συγκεκριμένα ο Α.Ο.Ν.Α υποδέχθηκε τον Ταμυναϊκό στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Αρτάκης για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος και επικράτησε δύσκολα με 2 – 0 χάρη στα τέρματα των Μαστροκώστα και Καραχάλιου ενώ για την 19η αγωνιστική η ομάδα του Αλιβερίου επικράτησε με 1 – 0 στο Γήπεδο Αλιβερίου με σκόρερ τον Σκοντόβολο. Πλέον οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες για 3η φορά την φετινή σεζόν με τον νικητή όμως να κατακτά τον τίτλο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ενώ οι ηττημένοι της ημιτελικής φάσης(σ.σ. Α.Ο Δύστου και Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας) θα δώσουν την δική τους μάχη στον «μικρό τελικό» για την τρίτη θέση του θεσμού.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου