Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Ερμής Κιβερίου – Α.Ο.Ν Αρτάκης 2 – 0


Την ήττα γνώρισε ο Α.Ο.Ν Αρτάκης από τον Ερμή Κιβερίου με 2 – 0 στο Γήπεδο Κιβερίου και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την ευκαιρία και στο 23' ο Α.Ο.Ν.Α απείλησε για πρώτη φορά με τον Μακαντάση να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ από κοντά με την απάντηση των γηπεδούχων να έρχεται στο 40' με τον Γκόγκο να μπλοκάρει την μπάλα και να διατηρεί το «μηδέν». Στην επανάληψη ο Ερμής κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 56' με τον Μπεξή να σημειώνει το 1 – 0 με τον Ύρτακο να φτάνει κοντά στην ισοφάριση στο 63' με τον Γκάβαλη όμως ο Κοζιώτης απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 69' οι γηπεδούχοι «ξεκλείδωσαν» για δεύτερη φορά την άμυνα του Α.Ο.Ν Αρτάκης με τον Σαρρή να διαμορφώνει το 2 – 0 με δυνατό σουτ από τα 35 μέτρα. Στο 83' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγο αποβολής του Παπαδόπουλου ενώ στο 93' ο Ερμής έχασε την ευκαιρία να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ όταν το σουτ του Μουακιώτη πέρασε λόγο άουτ.

Ερμής Κιβερίου: Κοζιώτης, Διαμαντής, Δρούγκας, Φίλης, Σελλής, Καζάς, Καλυβόπουλος, Δρούλιας, Μπεξής (70' Αρδάμης), Δημάκος (75' Βαρβουλέτος), Σαρρής (83' Μουακιώτης).

Α.Ο.Ν Αρτάκης: Γκόγκος, Τσούτης, Φωτιάδης, Ζαχαριάς, Καμάρας, Καραλής, Παπαδόπουλος, Καραχάλιος, Μαστροκώστας, Μακαντασής, Γκαβάλης.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου