Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ηρακλής Ψαχνών – Αστέρας Μαγούλας 4 – 0


Σε τροχιά ανόδου παρέμεινε ο Ηρακλής Ψαχνών καθώς επικράτησε του Αστέρα Μαγούλας με 4 – 0 στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με το αριστερό αφού μόλις στο 10' ο τερματοφύλακας της ομάδας (σ.σ. Μπαλασάκης) έκανε φάουλ έξω από την περιοχή και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του από νωρίς με δέκα παίκτες και στο 18' οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσούτση σημειώνοντας το 1 – 0. Στο 25' ο Μπουμάλ με δυνατό σου έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων (2 – 0) στην ομάδα του ενώ στο στο 32' ο Τσούτσης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έριξαν το ρυθμό του αγώνα και στο 78' διαμόρφωσαν το τελικό 4 – 0 με τον Κρητικό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κασμερίδη.

Ηρακλής Ψαχνών: Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος, Τζανής, Καλαϊτζίδης, Πατσατζόγλου (54' Ντελέκος), Τσιμότζι, Τσούτσης, Μπουμάλ (46' Κερ), Κρητικός, Οχάντζα (58' Σταματής).

Αστέρας Μαγούλας: Μπαλασάκης, Κοτίτσας, Τριάντος, Παπαευθυμίου, Στρατομήτρος, Σαμαρόπουλος, Αντωνόπουλος (10' Κασμερίδης), Πέρελμαν (54' Κορνελάτος), Ντιέγκο, Δωματάς (64' Κανελλόπουλος), Δημητριάδης.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου