Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Σ.Δ.Π.Ε: Να βελτιώσουμε το άθλημα


Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας και τοποθετήθηκε σχετικά με τις τελευταίες ανακοινώσεις.
Αναλυτικά η Επιτροπή Τύπου – Δημοσίων Σχέσεων και Εκδηλώσεων έβγαλε την εξής ανακοίνωση: «Η αρχική μας πρόθεση, κατά την πάγια πρακτική μας, ήταν να μην ασχοληθούμε με ανακοινώσεις για αγωνιστικά ζητήματα. Η εμπιστοσύνη στην ποιότητα και την ακεραιότητα των διαιτητών μας είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Για όσα ζητήματα προκύπτουν (αγωνιστική απόδοση, δηλώσεις κ.α.) υπάρχουν θεσμοθετημένα όργανα που έχουν την αρμοδιότητα να επεμβαίνουν και να επιλαμβάνονται σε τέτοιες καταστάσεις, σε όλα τα επίπεδα.
Όταν όμως χάνεται το μέτρο, όταν ο εντυπωσιασμός, για την επίτευξη των προσωπικών επιδιώξεων, γίνεται αυτοσκοπός κι όταν αυτό γίνεται κι από θεσμικούς φορείς του ποδοσφαίρου, τότε επιβάλλεται να παρέμβουμε. Να παρέμβουμε για να τονίσουμε ότι αντί να φωνάζουμε και να κατηγορούμε επί δικαίων και αδίκων, για να κερδίσουμε λίγα λεπτά δημοσιότητας, ας εργαστούμε όλοι για να βελτιώσουμε το άθλημα που αγαπάμε.
Υπάρχουν δομές, υπάρχουν όργανα, υπάρχουν τρόποι ώστε αυτά που θεωρούμε κακώς κείμενα να αλλάξουν. Με τις φωνές, τις καταγγελίες και τις προσβολές είναι σαφές ότι δεν επιτυγχάνουμε τίποτα, πέρα από έναν πρόσκαιρο εντυπωσιασμό».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου