Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Σπίντζος: «Όχι» στην αλλοίωση της ιστορίας


Ανακοίνωση αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα εξέδωσε ο τεχνικός της Ένωσης Απολλώνιου Ιστιαίας, Λάμπρος Σπίνζος τονίζοντας ότι πρέπει να επιδιώκουμε την εξέλιξη της ιστορίας και όχι να την αλλοιώνουμε.
Αναλυτικά ο τεχνικός της Ένωσης Απολλώνιου Ιστιαίας ανέφερε: «Σεβόμενος την ιστορία της ομάδας της πόλης, καθώς και όλου του φίλαθλου κόσμου της ευρύτερης περιοχής της Ιστιαίας δεν θα τοποθετηθώ στα τελευταία γεγονότα που διαδραματίζονται για οποιοδήποτε λόγο στην ομάδα μας.
Οφείλουμε να σεβαστούμε όλοι των κόπο των παιδιών και όλων όσων εμπλέκονται στην ομάδα για την μέχρι τώρα πορεία που ο κόσμος θα κρίνει εάν ήταν επιτυχημένη και δεσμεύομαι να τοποθετηθώ επίσημα μετά το τέλος του πρωταθλήματος.
Όλοι εμείς που ανήκουμε στην ομάδα και γενικότερα στον Αθλητισμό θα πρέπει να γνωρίζουμε, ότι την ιστορία των ομάδων δεν την καθορίζουν ούτε πρόσωπα, ούτε συμφέροντα, ούτε σκοπιμότητες τρίτων. Και όλοι εμείς θα πρέπει να επιδιώκουμε την εξέλιξη και τη βελτίωση αυτής της ιστορίας και όχι την αλλοίωσή της».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου